Hiç Cin Gördünüzmü?.

Din hocanız doğru demiş. Büyü vs. olmadan insanlar ile cinler iletişim kuramaz.
Yaşadığım olayı size sorabilir miyim duşta hiçbir cam vesayire yok havalandırma kapalı tam şampuana uzanırken önümdeki bez bir ucundan diğer ucuna katlandı rüyada değil direk gözümle gördüm bunu nasıl açıklayabilirsiniz ?

Yaşadığım olayı size sorabilir miyim duşta hiçbir cam vesayire yok havalandırma kapalı tam şampuana uzanırken önümdeki bez bir ucundan diğer ucuna katlandı rüyada değil direk gözümle gördüm bunu nasıl açıklayabilirsiniz ?
Açıklamayı boş verde sarı binada seni özellikle ağırlamak istiyorlar

Sadece varlığına inananların görebildiği bir kavramdır "Cin".

İnanırsan şirin babayı bile görürsün

İkginçmiş. Normalde bu tarz olay yaşanabilir mi yaşanabilir. Cinleri 5 duyu organıyla algıyamazsın ve normal bir şekilde iletişim kuramazsın. Benim bildiğim genelde çöp konteynerları, mezarlıklar gibi yerlerde olur. Eğer bir daha yaşarsanız Felak Nas okumanızı öneririm. Benim de aşırı bilgim yok bu konularda. Gerçekten bu konularda alim bir hocaya sorarsan daha iyi olur.

3 kere gördüm üçünde de farklı ırktan cinlerdi. Sarı ten renkli olanlar çok kafa dengi oluyor görürsen kaçırma(y)

Var (İnançlıysan kuranda geçiyor zaten)

Açıklamayı boş verde sarı binada seni özellikle ağırlamak istiyorlar
Sarı bina derken anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkginçmiş. Normalde bu tarz olay yaşanabilir mi yaşanabilir.
Hocam şu mesajızını anlamadım normalde nasıl yaşayabiliriz bunu fizik kurallarına göre alim bir hoca tanıdığım olmadığı için bir şey diyemiyorum aileme anlattığımda ise gülüp geçiyorlar.

Geri