Harn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
soyle dayi da cayimi icmeye gelsin bi araDuası var çağırdım camı tıklattı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama unutum duayı
soyle dayi da cayimi icmeye gelsin bi araDuası var çağırdım camı tıklattı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama unutum duayı
Yaşadığım olayı size sorabilir miyim duşta hiçbir cam vesayire yok havalandırma kapalı tam şampuana uzanırken önümdeki bez bir ucundan diğer ucuna katlandı rüyada değil direk gözümle gördüm bunu nasıl açıklayabilirsiniz ?Din hocanız doğru demiş. Büyü vs. olmadan insanlar ile cinler iletişim kuramaz.
Açıklamayı boş verde sarı binada seni özellikle ağırlamak istiyorlarYaşadığım olayı size sorabilir miyim duşta hiçbir cam vesayire yok havalandırma kapalı tam şampuana uzanırken önümdeki bez bir ucundan diğer ucuna katlandı rüyada değil direk gözümle gördüm bunu nasıl açıklayabilirsiniz ?
İkginçmiş. Normalde bu tarz olay yaşanabilir mi yaşanabilir. Cinleri 5 duyu organıyla algıyamazsın ve normal bir şekilde iletişim kuramazsın. Benim bildiğim genelde çöp konteynerları, mezarlıklar gibi yerlerde olur. Eğer bir daha yaşarsanız Felak Nas okumanızı öneririm. Benim de aşırı bilgim yok bu konularda. Gerçekten bu konularda alim bir hocaya sorarsan daha iyi olur.Yaşadığım olayı size sorabilir miyim duşta hiçbir cam vesayire yok havalandırma kapalı tam şampuana uzanırken önümdeki bez bir ucundan diğer ucuna katlandı rüyada değil direk gözümle gördüm bunu nasıl açıklayabilirsiniz ?
Kardeşimin ve benim kılığıma girdiler yani gördüm denilebilir.Ben görmedim..
var var kuranda geçiyor?Var var Kuranda geçiyor ben görmedim ama bazı sesler duydum önce
Sarı bina derken anlamadımAçıklamayı boş verde sarı binada seni özellikle ağırlamak istiyorlar
Hocam şu mesajızını anlamadım normalde nasıl yaşayabiliriz bunu fizik kurallarına göre alim bir hoca tanıdığım olmadığı için bir şey diyemiyorum aileme anlattığımda ise gülüp geçiyorlar.İkginçmiş. Normalde bu tarz olay yaşanabilir mi yaşanabilir.
Sarı bina Ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi diye araştırSarı bina derken anlamadım