Neler Yeni

Hiç Cin Gördünüzmü?.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
İşte o kısmı anlamadım direk gözümün önünde yaşandı hemen ardından abime anlattım güldü yok öyle bir şey olmaz dedi geçti bende uyumuyorken beyin niye böyle bir şey yapıyor onu merak ediyorum.
Hocam sizin olayı göre şöyle bir açıklama yapabilirim şimdilik.
Şimdi hocam beyin anıları aynı bir fotoğraf galerisi gibi depolar gözden gelen görüntü sinyalini beyin işlerken kendisine boşa doldurmamak için belli başlı görüntüleri depolar örneğin duş yaptığın alanı,vücuduna vb. bu arada depolamadığı veya gözde ki sinyali işleyemediği saniyeleride sen bu anıyi hatirlamak istediğinde kendisi benzer bir eski anidan belli parçalar alır ve doldurur sen diyeceksin ki ben daha önce kendi kendine katlayan bir bez görmedim diyorsan bunun iki cevabı olabilir birincisi beyin kendisi hayal edip doldurmuştur ikinci bir nedeni de rüyalarda ki bir sahneden kesitte almış olabilir bu konuda çok kesin de konuşmamalıyım çünkü benim bilmedigim bir bilgi olabilir ve beyin komplex bir yapıdadır insanlık beyini hala tam olarak anlayıp çözememiştir.

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berat
Ben görmedim..
Küçük bir ilçede yaşıyorum. Aslında fazla küçük değil yaklaşık 13-14 bin nüfüslu bir ilçede yaşıyorum. Günlerden soğuk bir gündü. Bir kargo firmasının motokuryeliğini yapıyordum bir süreliğine. Neyse ofisimde mahalle mahalle kargoları ayarlıyorum... Çoğu mahalleyi dağıttım ve en son olarak ilçenin nüfusunun çok olduğu bir mahalledeki kargolar kalmıştı onları dağıtıyordum. Kargo paketinin üzerinde yazan adrese gittiğimde 2 katlı bir ev karşıma çıktı. Aslında o sokaktaki evler bitişik olarak yapılmış evler. Neyse ben kargoyu teslim edeceğim adamın evine geldim adamın evi 2 katlı ve adam 2. katta oturuyor. Ve sadece sokağa bakan tarafında pencere var o pencerenin önünde de balkonu var. Ben kargoyu teslim etmek için zile bastım ve geriye doğru çekildim o sokağa doğru bakan pencereye bakıyorum ama gelen giden yok. Tekrar zile bastım tekrardan geriye çekildim bakmak için. Pencerenin ardındaki perdeden bir tane başı örtülü bir kadın; yüzünü seçemiyorum aynı bir kararma efekti gibi pencereye doğru süzüldü (perdeye üflersin ya aynı o hareketi de gördüm) ve bir kadının bana doğru baktığını kesinleştirdim. O kadınmıdır artık cinmidir nedir bilmiyorum 30 saniyeye yakın bakıştık. Bakışma da şöyle gerçekleşti ben elimde kargo paketini gösteriyorum kargonuz var diye ama gördüğüm silüet anlamaya çalışıyor tüm vücudunu sağa sola hafif hafif hareket ettiriyordu. Uzun bir bakışmanın ardından o silüet süzülerek kayboldu. Yansımadan mı perdeden mi vs. diye sorabilirsiniz. Hayır öyle değil 3 farklı açıdan baktım gerçekten perdeden mi yansımadan mı diye. Silüet kaybolduktan sonra tekrardan bekledim 15-20 saniye baktım hareket yok kapıyı açan da yok. Tekrar zile bastım en son hiç kimse çıkmayınca kargo sahibinin numarasını sistemden bulup aradım. "Abi selamun aleyküm şu şu firmadan arıyorum kargonuzu getirdim evde zile bastım birisi camdan bana baktı ama kapıyı açmadı ne yapayım" diye sordum. Evi doğrulamak içinde adama sorular sormuştum. Adamın cevabı şu oldu "Evde kimse yok, ben şu okuldayım buraya kargomu getirebilirsiniz." Ben tekrardan "Abi ben gördüm bir tane kadın bana baktı kapıyı açmadı..." Adam ısrarcı evde kimsenin olmadığını söyledi. Bende hemen o evden motorla uzaklaşıp adama kargoyu teslim etmeye gittim. Gördüğüm silüetin başının örtülü olduğunu gördüm ama yüzünü hiçbir şekilde seçemiyordum. Hayatıma paranormal olarak kazınılan bir anı...

The Batman

80+ Silver
bunlar kılık degiştirebildigi için ne gördügün tamamen senin korkularına baglı oluyor yani korkmazsan bir şey görmeyebilirsin ben pek korkmuyorum genelde uzun zamandır görmedim ama gördügüm zamanlar siyah karaçarşaflı bir kadın görmüştüm bide 3 tane 40-50 cm küçük degişik yaratıklar görmüştüm

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Ben son zamanlarda dinlerin yalan olduğu düşüncesine kapılmaya başladım. Ama hala Ateist demiyorum kendime. Makarnaya bile tapsanız saygı duyarım.
Hocam beni yanlış anlamayın herkes istediğini inanabilir fakat insanlık dinleri varoluşsal sancıları ve ölümden sonra ki bilinmezlikten kendine kurtarmak için yaratmış olduğunu düşünüyorum.

Bir Tanrının kutsal kitaplarda yazanlardan değil gerçek bir yaratıcının varlığını bilemeyiz
Örneğin şuan bir canlı dünyaya gelse dese ki ben sizin yaratıcınızım ve mucize dediğimiz şeyleri yapsın bu canlının tanrı olduğunu nereden bileceğiz belki çok gelişmiş bir medeniyetten gelmiş sıradan bir kişi veya bir simülasyondayız ve bu simülasyona kontrol eden bir kişinin arkadaşı bizle dalga geçmek için böyle bir şey yapıyor bunu hiçbir zaman bilemeyiz aynı matrixte olduğu gibi neo morpheus vb. Kişiler matrixten çıktığını sanıyordu halbuki orası da matrixin içerisindeydi yani demek istediğim şey bir tanrının daha doğrusu gerçek bir yaratıcının olup olmadığını bilemeyiz. Benim fikrime soracak olursan kutsal kitaplara tanrılar göndermedi ama ben gidip bir yaratıcının inkar etmiyorum çünkü bilmiyorum sadece kutsal kitapların gerçek olmadığını düşünüyorum. Hocam ateizm yerine agnostisizme yönelmeniz daha doğru olacaktır çünkü ateizm yaratıcı diye bir şeyin olmadığını kesin bir şekilde söylüyor bunu kanıtlaması gerekiyor bunu dinlerde yapıyor bu tanrı gerçektir falan filan diyor ama onunda kanıtı yok kutsal kitaplar dışında tanrının olduğunu yazan bir şey yok. Kısacası ateizm veya bir din kendisine kanıtlamak zorundadır çünkü kesin bir yargı vardır.

Fakat agnostisizm de sadece kutsal denilen kitapların kutsal olmadığını ama tanrının olup olmadığı hakkında kesin bir yargı sunulamaz olduğunu savunur çünkü bilmediğini kabul eder ve böyle yaparak binlerce yıl sonra bile doğruluğunu korur bir tanrı varsa ateizm düşüncesi yalan olur veya bir tanrının olmadığı ortaya çıkarsada dinler (bence kutsal kitaplarda ki tanrilar zaten gercek değilde daha iyi anlatmak için böyle yazdım)yalan olur

ama agnostisizm şuan oldugu durumda bilinemez olduğunu savunduğu için yıllar sonra bu iki durumdan biri gerçekleştiği andan itibaren doğruluğunu korur.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Alemlerimiz farklı.
Allah bizim gözlerimize perde indirmiştir.
Öyle varlıkları göremeyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam beni yanlış anlamayın herkes istediğini inanabilir fakat insanlık dinleri varoluşsal sancıları ve ölümden sonra ki bilinmezlikten kendine kurtarmak için yaratmış olduğunu düşünüyorum.

Bir Tanrının kutsal kitaplarda yazanlardan değil gerçek bir yaratıcının varlığını bilemeyiz
Örneğin şuan bir canlı dünyaya gelse dese ki ben sizin yaratıcınızım ve mucize dediğimiz şeyleri yapsın bu canlının tanrı olduğunu nereden bileceğiz belki çok gelişmiş bir medeniyetten gelmiş sıradan bir kişi veya bir simülasyondayız ve bu simülasyona kontrol eden bir kişinin arkadaşı bizle dalga geçmek için böyle bir şey yapıyor bunu hiçbir zaman bilemeyiz aynı matrixte olduğu gibi neo morpheus vb. Kişiler matrixten çıktığını sanıyordu halbuki orası da matrixin içerisindeydi yani demek istediğim şey bir tanrının daha doğrusu gerçek bir yaratıcının olup olmadığını bilemeyiz. Benim fikrime soracak olursan kutsal kitaplara tanrılar göndermedi ama ben gidip bir yaratıcının inkar etmiyorum çünkü bilmiyorum sadece kutsal kitapların gerçek olmadığını düşünüyorum. Hocam ateizm yerine agnostisizme yönelmeniz daha doğru olacaktır çünkü ateizm yaratıcı diye bir şeyin olmadığını kesin bir şekilde söylüyor bunu kanıtlaması gerekiyor bunu dinlerde yapıyor bu tanrı gerçektir falan filan diyor ama onunda kanıtı yok kutsal kitaplar dışında tanrının olduğunu yazan bir şey yok. Kısacası ateizm veya bir din kendisine kanıtlamak zorundadır çünkü kesin bir yargı vardır.

Fakat agnostisizm de sadece kutsal denilen kitapların kutsal olmadığını ama tanrının olup olmadığı hakkında kesin bir yargı sunulamaz olduğunu savunur çünkü bilmediğini kabul eder ve böyle yaparak binlerce yıl sonra bile doğruluğunu korur bir tanrı varsa ateizm düşüncesi yalan olur veya bir tanrının olmadığı ortaya çıkarsada dinler (bence kutsal kitaplarda ki tanrilar zaten gercek değilde daha iyi anlatmak için böyle yazdım)yalan olur

ama agnostisizm şuan oldugu durumda bilinemez olduğunu savunduğu için yıllar sonra bu iki durumdan biri gerçekleştiği andan itibaren doğruluğunu korur.
Dostum herkes bazen böyle düşünür.
Fakat ben bu kadar şeyin boş, şuan bu yazdığım klavyenin monitörün boş olduğunu düşünemiyorum.
Nasıl yaptığımızı nasıl bir ilimle yaptığımızı açıklayamıyorum...
Her şeyin bir manasının olması ve eninde sonunda ölüm olması diye bir şeyin olması beni inancıma bağlıyor.
Ölümden sonra hiçbir şey olmayacaksa ölümden öncede hiçbir şey yokmuydu ?

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Alemlerimiz farklı.
Allah bizim gözlerimize perde indirmiştir.
Öyle varlıkları göremeyiz.

Dostum herkes bazen böyle düşünür.
Fakat ben bu kadar şeyin boş, şuan bu yazdığım klavyenin monitörün boş olduğunu düşünemiyorum.
Nasıl yaptığımızı nasıl bir ilimle yaptığımızı açıklayamıyorum...
Her şeyin bir manasının olması ve eninde sonunda ölüm olması diye bir şeyin olması beni inancıma bağlıyor.
Ölümden sonra hiçbir şey olmayacaksa ölümden öncede hiçbir şey yokmuydu ?
Şuanlık öyle görünüyor.

İşte hocam bu yüzden bilime odaklanmalıyız.
İnsanlar kişisel hayatlarında istedikleri şeyi inansın fakat toplumu bunu empoze etmekten vazgeçmiliyiz
bu insanları bilimin yararına çalıştırmalıyız teknolojimize geliştirmeliyiz yeni şeyler keşfedip yeni bilgiler öğrenmeliyiz öyle bir hale gelmeliyiz ki(hocam yanlış anlamayın)
Yarattığımız tanri katına ulaşmalıyız insanlık neredeyse her şeyi bilmeli bu evrende ne olup bittiğine bu evrenin dışı diye bir şey yoksa büyük patlamadan önce aslında ölen bir evren mi vardı biz evrenin doğum ve ölüm döngüsünün içerisinde miyiz biz eğer böyle bir döngü varsa kendimize bu döngüden nasıl kurtaracağız vb. Düşünceleri araştırıp ne olup bittiğine öğrenmeliyiz. Bizim tek bir silahımız o da aklımız bunun dışında hiç bir şey bize bu soruların cevabını bulmaya yardımcı olmayacaktır.

Fakat ben bu kadar şeyin boş, şuan bu yazdığım klavyenin monitörün boş olduğunu düşünemiyorum
Hocam varoluşsal sancılar çekmeniz çok olası görünüyor düşünemiyorum diyorsunuz ama düşünüyorsunuz zorunuza gidiyor,her şey boşsa ben neden yaşıyorum ki sonuçta yaşamanın bir anlamı yokmuş gibi düşüneceksiniz belki insanlığın gelişiminde bir topluluk veya bir grup insan bunun farkına varıp intihar etmiş ve bunları gören insanlarda tanrıları yaratmış olabilir.

Hocam bir gün inancınızı kaybedip varoluşsal sancıları çekerseniz kendinize bir idela adayın madem bu hayata 1 kere geldik en iyi ve en dolu şekilde yaşamak için çabalayın ben demiyorum ki hırsızlık yapin,çalın çırpın vb. Hayir aksine bu insanlığın hatırlayacağı bir kişi olmak için çabalayın.

Son düzenleme:

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Mert
Gözlerimizdeki perde kalkarsa yada çağırırsak görünürler

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Şuanlık öyle görünüyor.

İşte hocam bu yüzden bilime odaklanmalıyız.
İnsanlar kişisel hayatlarında istedikleri şeyi inansın fakat toplumu bunu empoze etmekten vazgeçmiliyiz
bu insanları bilimin yararına çalıştırmalıyız teknolojimize geliştirmeliyiz yeni şeyler keşfedip yeni bilgiler öğrenmeliyiz öyle bir hale gelmeliyiz ki(hocam yanlış anlamayın)
Yarattığımız tanri katına ulaşmalıyız insanlık neredeyse her şeyi bilmeli bu evrende ne olup bittiğine bu evrenin dışı diye bir şey yoksa büyük patlamadan önce aslında ölen bir evren mi vardı biz evrenin doğum ve ölüm döngüsünün içerisinde miyiz biz eğer böyle bir döngü varsa kendimize bu döngüden nasıl kurtaracağız vb. Düşünceleri araştırıp ne olup bittiğine öğrenmeliyiz. Bizim tek bir silahımız o da aklımız bunun dışında hiç bir şey bize bu soruların cevabını bulmaya yardımcı olmayacaktır.

Hocam varoluşsal sancılar çekmeniz çok olası görünüyor düşünemiyorum diyorsunuz ama düşünüyorsunuz zorunuza gidiyor,her şey boşsa ben neden yaşıyorum ki sonuçta yaşamanın bir anlamı yokmuş gibi düşüneceksiniz belki insanlığın gelişiminde bir topluluk veya bir grup insan bunun farkına varıp intihar etmiş ve bunları gören insanlarda tanrıları yaratmış olabilir.

Hocam bir gün inancınızı kaybedip varoluşsal sancıları çekerseniz kendinize bir idela adayın madem bu hayata 1 kere geldik en iyi ve en dolu şekilde yaşamak için çabalayın ben demiyorum ki hırsızlık yapin,çalın çırpın vb. Hayir aksine bu insanlığın hatırlayacağı bir kişi olmak için çabalayın.
Dostum aslında siz süslümanlıktan bahsediyorsunuz.
Müslümanlık farklıdır...
İlim çin de de olsa alınız demiştir peygamberimiz.
Üstelik 11. ve 10. yüzyıllarda olan İslam alimleri İslamın hurafelerle dolu olmadığı en yalın halidir...
Şuan zaten ahir zamandayız, bu zamanda din sadece işleri yavaşlatıyor, çünkü biri onu istismar ediyor....

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Dostum aslında siz süslümanlıktan bahsediyorsunuz.
Müslümanlık farklıdır...
İlim çin de de olsa alınız demiştir peygamberimiz.
Üstelik 11. ve 10. yüzyıllarda olan İslam alimleri İslamın hurafelerle dolu olmadığı en yalın halidir...
Şuan zaten ahir zamandayız, bu zamanda din sadece işleri yavaşlatıyor, çünkü biri onu istismar ediyor....
Hocam O senin inancın, doğru olduğu anlamına gelmiyor.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Ben tavuk döner yiyip onla birlikte futbol oynadım. Sizede tavsiye ederim cinler sıcakkanlı canlılardır.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
cin min varlıklar ile etkileşim iletişim vs. kuramazsın mümkünatı fln yok büyü müyü filmlerde olur.

Top Bottom