Dash Zeus
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,234
- İsim
- Hezekiel
Hocam sizin olayı göre şöyle bir açıklama yapabilirim şimdilik.İşte o kısmı anlamadım direk gözümün önünde yaşandı hemen ardından abime anlattım güldü yok öyle bir şey olmaz dedi geçti bende uyumuyorken beyin niye böyle bir şey yapıyor onu merak ediyorum.
Şimdi hocam beyin anıları aynı bir fotoğraf galerisi gibi depolar gözden gelen görüntü sinyalini beyin işlerken kendisine boşa doldurmamak için belli başlı görüntüleri depolar örneğin duş yaptığın alanı,vücuduna vb. bu arada depolamadığı veya gözde ki sinyali işleyemediği saniyeleride sen bu anıyi hatirlamak istediğinde kendisi benzer bir eski anidan belli parçalar alır ve doldurur sen diyeceksin ki ben daha önce kendi kendine katlayan bir bez görmedim diyorsan bunun iki cevabı olabilir birincisi beyin kendisi hayal edip doldurmuştur ikinci bir nedeni de rüyalarda ki bir sahneden kesitte almış olabilir bu konuda çok kesin de konuşmamalıyım çünkü benim bilmedigim bir bilgi olabilir ve beyin komplex bir yapıdadır insanlık beyini hala tam olarak anlayıp çözememiştir.