Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,015
Dolar almayı planlıyorum döviz bürosundan mi alayım binance tr den mı sizce alış satışta hangisi daha iyi olur
bence binance daha iyi ve kolay olur sizin içinDolar almayı planlıyorum döviz bürosundan mi alayım binance tr den mı sizce alış satışta hangisi daha iyi olur
Nasıl reel kur yaniMakas payı olmadığı için binance üstünden alıyorum ben, reel kura yaklaştığı zamanı bekle alım yapmak için, bazen fark çok açılıyor
Merkez bankası - harem altın - binance arasındaki fiyat farklarına bak, binance fiyatı diğer fiyatlara yaklaştığı zaman al. Bazen haremdeki fiyattan bile 1tl yukarıya çıktığı oluyorNasıl reel kur yani
Çıkmış zaten 21.26 diyor fark çok fazlaMerkez bankası - harem altın - binance arasındaki fiyat farklarına bak, binance fiyatı diğer fiyatlara yaklaştığı zaman al. Bazen haremdeki fiyattan bile 1tl yukarıya çıktığı oluyor
Evet pahalı orada piyasaya göreBinance dan al ama orası çok farklı oluyor usdt nin değeri çok ayrı. (dolar 16 iken borsada çok usdt alındığı için usdt değeri 17 18 i görmüştü.)
Şuan dövizcilerde 21.15 civarı zatenÇıkmış zaten 21.26 diyor fark çok fazla
Bakayım bı döviz yerlerine ona göre alayım en iyisi 25 kesin görecek kısa zamanda değerlensin para bari altın düşündüm gram ama uzun vadeli o dolar daha mantıklı geldiŞuan dövizcilerde 21.15 civarı zaten
Kesinlikle Fiziki döviz al.Dolar almayı planlıyorum döviz bürosundan mi alayım binance tr den mı sizce alış satışta hangisi daha iyi olur