akpinaralper
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
renk farklı sadece.v3 v4 v5 arasında çok fark varmı aynı duruyor
Kilo ve boya göre değişiyor hocam. Sorup öğrenmeniz lazım v3 ortalama 60-80 kilo kişiler içindi sanırsam. Her koltuk modelleri arasında tek fark kilo ve boya göre bi fark oluşu. Öyle okumuştum bir forum yazısındav3 v4 v5 arasında çok fark varmı aynı duruyor
Öyle bir şey yok. Renk farklı sadeceKilo ve boya göre değişiyor hocam. Sorup öğrenmeniz lazım v3 ortalama 60-80 kilo kişiler içindi sanırsam. Her koltuk modelleri arasında tek fark kilo ve boya göre bi fark oluşu. Öyle okumuştum bir forum yazısında
toryumun ayakları plastik hocam o yüzden tavsiye etmiyorumxdrive toryumdan iyi mi
bunu öneriyor musun hocam?toryumun ayakları plastik hocam o yüzden tavsiye etmiyorum
Ben araştırdığımda f/p olarak en iyisini hawk chair olarak bulmuştum. Fiyatına göre en azından öyleydi. Fab v4 almıştım. Genel olarak çoğu markaya göre iyi f/p olarak bence.Beyler koltuk almayı düşünüyordum nasıl alınır mı daha iyisi var mı bu fiyata
Ben öneriyorum açıkçası. Güzel koltuk. 3 arkadaşıma daha aldırdım. 4 kişi kullandık. Sıkıntısı olan yok.bunu öneriyor musun hocam?
Aga zahmet olacak ama linke tıklayıp bir özelliklerine bakın ya. Yazıyor orada. Sağlam ayakları, sorun olmaz.Ayakları metal mi bunun? Sağlam mı yani?