Windows 10 BUG'ı buldum!

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Laptopta Home vardı. CMD ile Pro yapamıyordum. Lisan anahtarını sildim. Yeniden başlattım. Mavi ekran verdi. Format attım. Ve W10 Pro kurmuş. Bu arada Pro mu Vs. sormadı. Pro kurmuş direk. W10'da etkinleşmiş gözüküyor. Home lisansı girili olmasına rağmen.

Bu Bug bence. Sizce?

Laptopta Home vardı. CMD ile Pro yapamıyordum. Lisan anahtarını sildim. Yeniden başlattım. Mavi ekran verdi. Format attım. Ve W10 Pro kurmuş. Bu arada Pro mu Vs. sormadı. Pro kurmuş direk. W10'da etkinleşmiş gözüküyor. Home lisansı girili olmasına rağmen.

Bu Bug bence. Sizce?
Allah büyük.

Hemen Microsoft'a bildir ve para teklif etsin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bug değil açık bu.

Bu Bug bence. Sizce?
Direk Microsoft a yaz eğer ibanima para atmazsaniz yayarım bu bug ı de 😆

Aklım almıyor, adama ilk aldığında home kurulu geldi laptop. Yani BIOS'a gömülü idi home, sonra keyi silip mavi ekran yedi formatlayınca sormadan home kurması gerek çünkü BIOS'ta home gömülü fakat gidip Pro kurdu. Bir de etkinleştirmiş, nasıl oluyor?

Vermez mi dersin para :D Şansını dene Bill abiye git abi ben senin sisteminde güvenlik açığı buldum de.
Parada gözüm yok :D Kullanan kullansın onlar fark edene kadar.

Aklım almıyor, adama ilk aldığında home kurulu geldi laptop. Yani BIOS'a gömülü idi home, sonra keyi silip mavi ekran yedi formatlayınca sormadan home kurması gerek çünkü BIOS'ta home gömülü fakat gidip Pro kurdu. Bir de etkinleştirmiş, nasıl oluyor?
Kanka bi gri madde ol anakartın içine gir bakalım ne varmış sen çözersin :D

Geri