Alperen Çelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 217
Fiziksel bir hasar vermeden sesini vs. nasıl bozabilirim?
Korkarak soruyorum da neden?Fiziksel bir hasar vermeden sesini vs. nasıl bozabilirim?
Babama yeni kulaklık aldırabilmek için. Kulaklığın leş olduğunu ucuza daha iyisini alabileceğimi anlatamıyorum bozmam gerek.Korkarak soruyorum da neden?
pahalı bir şey mi ona göre taktik verimBabama yeni kulaklık aldırabilmek için. Kulaklığın leş olduğunu ucuza daha iyisini alabileceğimi anlatamıyorum bozmam gerek.
Eskiden 150TL ye almıştım değerli sayılmaz. Alacağım kulaklık 200tl.pahalı bir şey mi ona göre taktik verim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bozmak için
Tamam kablolu mu varsa fotoğrafını atman gerekBabama yeni kulaklık aldırabilmek için. Kulaklığın leş olduğunu ucuza daha iyisini alabileceğimi anlatamıyorum bozmam gerek.
USB uçlu kablolu.Tamam kablolu mu varsa fotoğrafını atman gerek
USB uçlu kablolu.
Ablam ders çalışıyor bilgisayardan. YouTube videolarını anlayamazsa almak zorunda kalır.Daha önceden babana kulaklık al dediğinde hayır dediyse eğer, sen götürüp baba bak bozuldu yenisini alalım dersen sinirlenir ve yine hayır der bu sefer kulaklıksız kalırsın.
Yere sertcene at bozulmazsa kablosunu çek sağa sola döndür o da olmadı su dökFiziksel bir hasar vermeden sesini vs. nasıl bozabilirim?