FearlessJester
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarında 2k falan oynuyorMemnun kalmak veya kalmamak ile alakası yok. 13 varken 12 Pro alman hata olur.
Aralarında 2k falan oynuyorMemnun kalmak veya kalmamak ile alakası yok. 13 varken 12 Pro alman hata olur.
Evet o özelliği biliyorum . Satıcı toplama cihaz satmıyoruz diye belirtmişti güvenmek istemiyorum bakacağızYani zor aslında içi açılmış mı vidalara bak ama hakkında kısmında eğer profosyonel biri değilse hakkında kısmında şu şu parçalar değişmiş diye yazıyor benim bildiğim kadarıyla iphone'da youtubedan bakabilirsin bi ara görmüştüm.
bataryayı ondan kamerayı ondan diye biliyom ben kanka mesela kırmızı cihazın soketini siyah cihaza takıyolar falanToplama derken cihaz parçalarının toplandığını kastetmiyorlar hocam farklı ülkelerden alınmış cihazlar avrupamı asyamı o belli değil kamerayı ondan bataryayı bundan falan gibi düşünmeyin![]()
Ben de öyle düşünüyorum çünkü son zamanlarda çok karşıma çıktı video vs olarakbataryayı ondan kamerayı ondan diye biliyom ben kanka mesela kırmızı cihazın soketini siyah cihaza takıyolar falan![]()
Evet göz attım şimdi ilanlara yns diye bir mağaza. Çift simli ellerinde var ise 13 alacağım ama dikkatimi çekti en ucuz o satıyor insan bi allah allah demiyor değil
Piyasa fiyatına satıyor. Ucuz değil.Ben de öyle düşünüyorum çünkü son zamanlarda çok karşıma çıktı video vs olarak
Post automatically merged:
Evet göz attım şimdi ilanlara yns diye bir mağaza. Çift simli ellerinde var ise 13 alacağım ama dikkatimi çekti en ucuz o satıyor insan bi allah allah demiyor değil
Benim fikrime göre de dediğin gibi olmalı zaten 15den fazlası verilmez . Bahsi geçtiğimiz mağaza dışında diğerleri 16kdan başlatıyorPiyasa fiyatına satıyor. Ucuz değil.
O Gaziantep'te. Yoksa daha ucuzları var.Benim fikrime göre de dediğin gibi olmalı zaten 15den fazlası verilmez . Bahsi geçtiğimiz mağaza dışında diğerleri 16kdan başlatıyor
ara ara sahibinden ilanlarına bakarım gaziantep yns iletişimdi sanırım onlarda var bi iş uyarayım.iyice araştırBen de öyle düşünüyorum çünkü son zamanlarda çok karşıma çıktı video vs olarak
Hadi buyrun. Ee ben ne alacağımara ara sahibinden ilanlarına bakarım gaziantep yns iletişimdi sanırım onlarda var bi iş uyarayım.iyice araştır
Aaa Hatay'a çok uzak değil ise gidebilirim nerede mesela?O Gaziantep'te. Yoksa daha ucuzları var.
Araştırdım . Hakkında hiç hayırlı yorumlar yok ben 12 prodan devam galiba. Eğer hoşnut kalmazsam üstüne 1-2k koyacağım 13 alacağımara ara sahibinden ilanlarına bakarım gaziantep yns iletişimdi sanırım onlarda var bi iş uyarayım.iyice araştır
düşündüğüm gibi..Hadi buyrun. Ee ben ne alacağım
Aaa Hatay'a çok uzak değil ise gidebilirim nerede mesela?
Araştırdım . Hakkında hiç hayırlı yorumlar yok ben 12 prodan devam galiba. Eğer hoşnut kalmazsam üstüne 1-2k koyacağım 13 alacağım
İnsan bi işkillenmiyor değil gerçekten. Neyse hepinize önerileriniz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Aldığım zaman ne aldığımı söyleyeceğim.düşündüğüm gibi..
Gaziantepliyim 12 serisi alma artık kapalı kutu da olsa açılmamış da olsa alınca rafta beklediği için 3-4 ay içinde pil 85 lere düşecek en kötü ihtimalle 13 al ve tanıdığın biri aracılığıyla almanı öneririm ama olmasa da dert değil.Ben Gaziantep'te bir mağazadan sıfır açılmamış bir 12 Pro alacağım ama çok dedikodu duydum swap ve toplama cihazlar vs vs . Cihaz sıfır kutusu açılmamış diye satılıyor alırken test edeceğim. Peki toplama vs olduğunu nasıl anlarım ?