Rtx 2070S li sistem nasıl ?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
Uzatmaya gerek yok özellikler
Asus TUF Gaming B550 Plus (ATX)
Corsair Vengeance Rgb Pro 8X2 3600mhz cl18 (Rtx2080 ile aynı fpsyi vericek bu sayede)
Ryzen 7 3700X (Wraith Prism) 😎
Asus ROG Rtx 2070S Strix A8G
Samsung 970 Evo 500GB M2 Ssd
Kasa ?
Psu ?
Önerilerinizi bekliyorum @crazyreign

Son düzenleme:
Kasa PSU için bütçe nedir? Ona göre ya MB511+MWE750 ya da Dark Guardian+MWE750 alabilirsin. Sistem güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız soğutucu almanı öneririm ileride. 3700X için iyi olur.

Case;
Corsair 680x veya 465 x
Veya asus rog strix helios

psu :
Corsair rm750

Tam bütçe nedir? sistem güzel, parçaları henüz almadıysanız parça veya kasa PSU önerisi yapabilirim.

Corsair h150 i veya h115i aio tavsiye ederim

Kasa PSU için bütçe nedir? Ona göre ya MB511+MWE750 ya da Dark Guardian+MWE750 alabilirsin. Sistem güzel.

Yalnız soğutucu almanı öneririm ileride. 3700X için iyi olur.
Dostum wraith prism var diyorum ve ben ROG Strix ekran kartı alıcam neden dik kullanmıyım ki ? Kasa ve Psu için 1184 TL kaldı ama biraz daha arttırmaya çalışıcam

Case;
Corsair 680x veya 465 x
Veya asus rog strix helios

PSU :
Corsair rm750
Dostum o kasalar işlemciden pahalı kasaya en fazla 700TL Mb511 düşünüyordum dik Gpu takılmadığını öğrendim

Dostum wraith prism var diyorum ve ben ROG Strix ekran kartı alıcam neden dik kullanmıyım ki ? Kasa ve PSU için 1184 TL kaldı ama biraz daha arttırmaya çalışıcam
Uzunluğuna tam bakmadım ama dikey montaj düşünüyorsanız Sharkoon Rev200 tercih edilebilir.
Desteklediği uznluk 32 cm di sanırsam.

Dostum wraith prism var diyorum ve ben ROG Strix ekran kartı alıcam neden dik kullanmıyım ki ? Kasa ve PSU için 1184 TL kaldı ama biraz daha arttırmaya çalışıcam

Dostum o kasalar işlemciden pahalı kasaya en fazla 700TL Mb511 düşünüyordum dik Gpu takılmadığını öğrendin
rog strixe gereksiz para vereceğine fiyat perfomans galax markasına bak derim.

Tam bütçe nedir? sistem güzel, parçaları henüz almadıysanız parça veya kasa PSU önerisi yapabilirim.
12.144TL

rog strixe gereksiz para vereceğine fiyat perfomans galax markasına bak derim.
Evet ROG alıcam ama dik takmazsam neden tercih edeyim haklısın dik takılabilen kasa bakıyorum

Gpu dik kulanicaksan. Asus rog strix rs200 bak derim. Orjinal riser cable.
bende var ve cok iyi.

Corsair icue 220 t cok iyi bi case

Kasa ve PSU için maksimum bütçe nedir?
Veya sistem için?

PSU için bütçeniz 1.000 TL civarındaysa Seasonic 750W Focus 80+ Gold Tam Modüler alın. A serisi. Güzel olur o sisteme çok güzel bir PSU olur.

Geri