♦️Sistem parça uyumu donanım ❓❗

Hangi kasayı almamı tercih edersin soğutma anlamında
Ben Maxima v30 kullanıyorum. Fan seti aldım harici olarak ve çok fazla hava akışı oluşturdum. Ön kısımın iç kısmında 3 fan dış kısmında 3 fan toplam 6 fan var ön kısımdan çok iyi hava akışı sağladım. Ekstra olarak yan tarafa 2 fan ve alt kısıma 3 fan takıp içeriye çok fazla hava aldırabiliyorsun. 360mm sıvı soğutma da buz gibi oluyor bu sayede.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-06-05 at 11.29.07.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-05 at 11.29.07.jpeg
    217.9 KB · Hit: 54
Oyun oynacaksan 7800X3D al,

X670E Tomahawk gereksiz bence, oradan güzel bir tasarrufa gidilebilir

PSU olarak NZXT C850 tavsiye edebilirim,

Kasa olarak Lian Li Lancool 216, Lancool III tavsiye edebilirim şık kasalar.
Peki ben 1080p oyunlar oynicam lütfen 2k bilgisayarı bu deme bu sistemde o zaman 7700x kullansam overclock yapsam işlemciyi besleyebilecek bir anakart önerebilirmisin bana

Arkadaşlar şimdi benim alacağım sistem bu şuan 64 bin TL cıvarı yapıyor bana ilk önce güzel bir uygun ve soğutma performansı yüksek meş kasa önerin ardından sistemde sistemdeki parçaların uyumu konusunda neler yapabiliriz aynı kalite ve performansta başka parçalar varmı mesela power sıvı soğutma ram vs işte acil önerilerinizi bekliyorum power suplay 1000w olsun istiyorum ileride hız aşırtma falanda yapabilirim ileriye dönük alayım dedim sizce daha muadil ve aynı parça ve performans kalitesiyle başka parçalar ekleyebilirmiyiz parçaların fiyatı yanlarda yazıyor şimdiden herkeze teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Sıvı soğutma ve anakart olmamis

Ben Maxima v30 kullanıyorum. Fan seti aldım harici olarak ve çok fazla hava akışı oluşturdum. Ön kısımın iç kısmında 3 fan dış kısmında 3 fan toplam 6 fan var ön kısımdan çok iyi hava akışı sağladım. Ekstra olarak yan tarafa 2 fan ve alt kısıma 3 fan takıp içeriye çok fazla hava aldırabiliyorsun. 360mm sıvı soğutma da buz gibi oluyor bu sayede.
Aslında bilmiyorum ya ekran kartı ne kullanıyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutma ve anakart olmamis
Sıvı soğutma neden olmamış daha açıklayıcı şekilde anlatıp parça öneriside yaparsanız sevinirim

Aslında bilmiyorum ya ekran kartı ne kullanıyorsun

Sıvı soğutma neden olmamış daha açıklayıcı şekilde anlatıp parça öneriside yaparsanız sevinirim
Nzxt kraken elite 360 -deepcool lt720 veya ls720 - zalman reserator z36 -artic 360mm liquid bunlar var iken o soğutucu alınmaz.

Hangisi FP overclockta yapıcam çünkü ben

Geri