♦️Sistem parça uyumu donanım ❓❗

Reis dünden beri sistem toplayacaksın Ama hiçbir adım atmıyorsun şu anlık sadece sohbet ediyorsunuz arkadaşınla
Kardeşim dün daldım öyle baktım saat 12 olmuş tek tek bakıp kontrol edip topluyorum ben öyle baştan sağma yapmıyorum 5dk lik bişey değil bu o kadar para vereceksin her haliyle iyi bişey olmalı kızmana gerek yok benim içime sinmezse zaten ben kendi adıma paylaşmam

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki ben 1080p oyunlar oynicam lütfen 2k bilgisayarı bu deme bu sistemde o zaman 7700x kullansam overclock yapsam işlemciyi besleyebilecek bir anakart önerebilirmisin bana
Bence yine de 7800X3D al, yeni Ryzenlar için anakartta aşırı kuvvetli VRM mosfet yapısına ihtiyacın yok işlemcinin kendisini soğutman daha önemli. B650 çipsetli orta seviye bir anakart işini fazlasıyla görecektir. 7800X3D zaten overclock olmuyor, PBO ile kendi hallediyor.

Kanka çok teşekkür ederim x670'ten pek bir farkı yok gibi duruyor yani şu an çok güzel bir anakart fiyatını da 7400 TL'ye ince hesaptan buldum

Bence yine de 7800X3D al, yeni Ryzenlar için anakartta aşırı kuvvetli VRM mosfet yapısına ihtiyacın yok işlemcinin kendisini soğutman daha önemli. B650 çipsetli orta seviye bir anakart işini fazlasıyla görecektir. 7800X3D zaten overclock olmuyor, PBO ile kendi hallediyor.
GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX DDR5 kanka bir arkadaşın önerisiyle şu anakartı almayı tercih ettim çünkü x670'ten çok farkı yok çok da güzel duruyor yani bilmiyorum umarım overclock yaptıktan sonra herhangi bir ısınma sorunu ya da besleyememe gibi bir durumu olmaz

Taktınız kafayı 7800x3d 7900x 7950x ile kafa kafaya

Kardeşim dün daldım öyle baktım saat 12 olmuş tek tek bakıp kontrol edip topluyorum ben öyle baştan sağma yapmıyorum 5dk lik bişey değil bu o kadar para vereceksin her haliyle iyi bişey olmalı kızmana gerek yok benim içime sinmezse zaten ben kendi adıma paylaşmam
Eyvallah kanka teşekkür ederim ama şu anlık sanki ben sistem e tam oturttum gibi birazdan tekrardan paylaşacağım bakarsın ona göre bir değişiklik yapmamız gerekiyorsa yaparız olur mu

Taktınız kafayı 7800x3d 7900x 7950x ile kafa kafaya
CCX nedir, scheduling nedir bilmeden bana böyle mesajlar atmayınız.

1685960402576.png

CCX nedir, scheduling nedir bilmeden bana böyle mesajlar atmayınız.

Alıntıyı görüntüle
Kanka ben 7700x le 7800x3d arasındaki farkına baktım iliside ekrankartını %98 çalıştırıyor ama x3d işlemci kullanımı 45 civarındayken 7700x in kullanım değeri 20 falandı yanı zaten ben overclock yapmayı düşünüyorum sence extradan 3 bin TL verip x3d mi almak mantıklı yoksa 7700x alıp overclockmu yapmak mantıklı 7k civarında 7700z buldum çünkü

Tm sen at bende akşam atarım bakarız
Tamamdır kral eyw

Geri