Muhammed0147
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
7600'ü instagram sayfasında zaten paylaştıMadem öyle bir yetkin var 4060 ti ve RX 7600 de bir el atıver![]()
7600'ü instagram sayfasında zaten paylaştıMadem öyle bir yetkin var 4060 ti ve RX 7600 de bir el atıver![]()
tamamdır o kağıt yeterli olur. çoğu firma zaten garanti belgesi vermiyor artık kutusu ile birlikte yeterli olur.Abdullah abi müsaitsen yardımcı olur musun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok ekran kartı dahil bütün parçalar var benim dediğim ekran kartına ayrı fatura kağıdı yok
üstünde tcm ve adresim yazıyor amatamamdır o kağıt yeterli olur. çoğu firma zaten garanti belgesi vermiyor artık kutusu ile birlikte yeterli olur.
sattığınız kişiye vermeyin isterseniz sonradan garantilik bir durumu olursa atacağınızı söyleyin.üstünde tcm ve adresim yazıyor ama
öyle dersem ekran kartını kimse almazsattığınız kişiye vermeyin isterseniz sonradan garantilik bir durumu olursa atacağınızı söyleyin.
sanmıyorum ben tüm hazır sistem ve 2 adet monitör sattım faturasız hiç kimse de istememişti satarken. sorun olduğunda gönderdim bir kere.öyle dersem ekran kartını kimse almaz
Peki tamam teşekkürlersanmıyorum ben tüm hazır sistem ve 2 adet monitör sattım faturasız hiç kimse de istememişti satarken. sorun olduğunda gönderdim bir kere.
bu mu blilnçli yorum gümledim;keşke bütün kullanıcılar bilinçli olsa örn ürün yorumlarında
'Öncesinde msi rx 6650 mech kullanmışım rdr2 cs go gibi oyunlarda 2550rpm ile jet motoru gibi çalışıp kafa bırakmıyordu iade edip bunu aldım ve aynı oyunlarda 800 1500rpm arasında gayet sessiz çalışıyor sıcaklık değerleride iyi. Yorumlarda bir arkadaş siyah ekran hatası demiş o hata wattman hatası ve amd nin her kartında olan bir hata ama sorun yazılımsal ve ekran kartından değil ekran kartını takınca diğer bileşenlerle olan uyumsuzluğundan kaynaklanıyor (psu,ram vb). İlk kullanmaya başladığımda özellikle chorme da bende 2 kere yaşadım sorunumun ekran kartı değişince bios ayarlarımda ram hızının default ayara dönmesiydi 3000 olması gerekirken 2400 olmuş tekrar 3000 e ayarlayınca son 2 haftadır hiç yaşamadım. Mutlaka ekran kartını takıp kullanınca ram hızı ayarlarlarınıza ve psu nun yeterliliğine bakın.'
tamamdır sen msi kullan bu kartlar biraz daha ucuzlar belki.bu mu blilnçli yorum gümledim;
1- vga değişince bios sıfırlanmaz.
2-ram default ayarı döndü diye chrome sorun çıkarmaz. chrome amd kartlarda hardware acceleration açık diye mavi ekrana sebep oluyor.
3-bu kartın soğutması hiçde iyi değil. kart max tbp de sabit kalınca 77 dereceye kendini sabitliyor. hotspot bile değil.
Gerçekten yorumumdan bu çıkarıma mı ulaştın...tamamdır sen msi kullan bu kartlar biraz daha ucuzlar belki.
Hocam yayın için iş yapar mı bu ekran kartı r5 3600 var ya da 1 k daha verip 3060 mı alayım? Yayın ve video düşüncem var daDonanım ürünlerindeki indirimlerin %95'i bize özel yapılıyor link paylaşırken bizim linklerimizi verirseniz seviniriz.