rtx 3060 130w vs rtx 4050 140w

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,677
hangisini almamlıyım
legion tek kasa ve ekran yönünden öne geçiyor 165hz ve %100srgb ekran var rtx 3060 ın 130w olması güzel ve çok serin çalışıyor ekrankartı da işelmci de ama teknoloji yönünden 4050 daha çok öne çıkıyor
sizce hangisini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@B1L0 hocam bir el atsanız bu legionlar çok güzel ama geleceğe dönük nasıl bir şey yapmam lazım 1-2 sene içinde taksit bitince laptopu elimden çıkarabilirim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ASUS TUF'u öneririm. Bu arada geleceğe dönük bir cihaz arıyorsanız o Lenovo elenmeli. PCI Express 4.0 desteği yok o cihazda ve 6 çekirdek 12 thread bir SoC. DDR5'i de desteklemiyor.

hangisini almamlıyım
legion tek kasa ve ekran yönünden öne geçiyor 165hz ve %100srgb ekran var rtx 3060 ın 130w olması güzel ve çok serin çalışıyor ekrankartı da işelmci de ama teknoloji yönünden 4050 daha çok öne çıkıyor
sizce hangisini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@B1L0 hocam bir el atsanız bu legionlar çok güzel ama geleceğe dönük nasıl bir şey yapmam lazım 1-2 sene içinde taksit bitince laptopu elimden çıkarabilirim
Kanka her türlü Asus ama bu attığımıda lütfen atlama

hocam laptopu almadan nefessiz kaldım :)

casperi şu yönden sevmiyorm soğutma kalitesi düşük diğer laptoplar soğutmada onca bakır boru yığıp üstüne her yeri delikle açıyorlar ama casperde sadece 2 bakır boru tek orta büyüklükte çıkış yani uzun vadede boğulacak

casperi şu yönden sevmiyorm soğutma kalitesi düşük diğer laptoplar soğutmada onca bakır boru yığıp üstüne her yeri delikle açıyorlar ama casperde sadece 2 bakır boru tek orta büyüklükte çıkış yani uzun vadede boğulacak
Kanka bu modelde farklı şekilde kullanıldığını duymuştum içini açmadım ama testler güzel gibi

Kanka bu modelde farklı şekilde kullanıldığını duymuştum içini açmadım ama testler güzel gibi
casper vııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.PNG

hocam yani eh bir şuna bakıyorum birde şuna bakıyorum
cooling-11.jpg

birde şuna bakıyorum
lenovo-laptop-legion-5-15-amd-subseries-feature-4-thermal-control.jpg

Fanlar yan yana
Dostum farklı bi mühendislik yapılmış ya, 2 bakır boru yetiyor gibi ya testlerdeki sıcaklıkları gayet tatmin edici yani.
Soruna gelecek olursak TUF'u alırdım.

Casper böyle diye biliyorum, testlerdeki değerler iyi bence.
1686078383852.png

işte hocam bir şey varki 4060 ı seçmeyip asus tuf 4050 alıyorsunuz casper sizce tercih edilebilrmi
Valla o konuda ben de çok kararsızım. Kim ne alırsa neden o diye demem yani ama önerirken ikisini de belirtmeye çalışıyorum.
Şahsen ben biraz marka takıntısı olan bir insanım, o yüzden TUF alırdım ama marka takıntısı olmayan adama casper gayet alınabilir duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,249
Üyeler
174,100
Son üye
tonti
Geri