Öneri Rainbow 6 Siege almalı mıyım?

Prot0type

80+
Reaksiyon skoru
84
Yeni ve sağlam bilgisayar aldım. R6 almayı düşünüyorum fakat hangi paketi alsam kararsız kaldım tavsiyelerine açığım (daha önce konu açılmış fakat birdaha konu açmak istedim yeni olsun diye)

Oyun şu an indirimde. Deluxe edition satın alabilirsiniz hiç değilse 16 tane falan operatörünüz oluyor. Ama bütçe varsa Operatör Edition da alınabilir. 30 dan fazla operatör veriyor.
Oynayacak arkadaşınız da varsa tadından yenmez. Zam gelmeden almak istiyorsanız alabilirsiniz. :)

ben 35 liraya almıştım bi tık zor ama şavaş mekanikleri iyi

Hocam mekanikleri vesaire iyi ama zor oyun insanlar hile gibi oynuyor o kadar iyiler.

Yeni ve sağlam bilgisayar aldım. R6 almayı düşünüyorum fakat hangi paketi alsam kararsız kaldım tavsiyelerine açığım (daha önce konu açılmış fakat birdaha konu açmak istedim yeni olsun diye)
R6 diğer fps oyunlar gibi hızlı aksiyon oyunu değil. Taktisel bir oyun ve her operatörün özelliği haritadan haritaya işe yarıyor. Çok fazla ses kasma gerektiren ve sakin oynamayı seven yapınız varsa alabilirsiniz. Deluxe almak mantıklı çünkü operatör sayısı oyun zevkini de arttırır. Ben neredeyse çıktığı ilk günden beri oynuyorum.

Bence düz paket alın, operatör açmak çok olmasa da kolay. Takviye veriyor zaten oyun yeni oyunculara.

haritaları ve operatörlerin özelliklerini iyice öğrenirsen birde güzel ekipmanlarla ses kasarak oynarsan gayet rahat oynanacak oyun. Yıllardır bıkmadan oynuyordum ta ki ekran kartım arızalanana kadar :):)
paket konusunda da sana kalmış bir şey operatör açmak o kadarda zor değil biraz zaman istiyor

2016-18 yıllarında bence açık ara en iyi online fps oyunuydu. Ubisoft oyunun içine etti baya ama hala oynanır, çok keyifli bi oyun vuruş hisleri falan da gayet iyi al geç oyna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,534
Üyeler
185,758
Son üye
malmisiniz
Geri