r5 3600 5700xt bilgisayar oyun ortasında kapanıyor

VRAM'lere de bakıyorum zaten. Oyun içerisinde radeon ayarlarından açıyorum ısıyı, bir gözüm orda oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci artık ısınmıyor ki, oyun içinde 75 derece gösteren işlemciyi daha da soğutmayla niye uğraşayım ben.
Hangi Ghz'de 75 derece görüyor? Önemli olan bu.

Hangi Ghz'de 75 derece görüyor? Önemli olan bu.
Şu an oyuna giriyorum, bi 5 10 dakika oynayayım size bilgi veririm. VRAM derecesinide işlemci derecesinide burada paylaşırım.
3 Gündür şu sistemden illallah ettim. Benim mi şansım budur arkadaş. Aynı işlemci arkadaşta da var hiç böyle bir sorun yaşamadı. Başka bir arkadaştada sistemin özellikleri aynı olan bir sistem var o da sorun yaşamadı.

Şu an oyuna giriyorum, bi 5 10 dakika oynayayım size bilgi veririm. VRAM derecesinide işlemci derecesinide burada paylaşırım.
3 Gündür şu sistemden illallah ettim. Benim mi şansım budur arkadaş. Aynı işlemci arkadaşta da var hiç böyle bir sorun yaşamadı. Başka bir arkadaştada sistemin özellikleri aynı olan bir sistem var o da sorun yaşamadı.
Ekran kartı işlemcisi ısınmıyor dedim ben orada.

İşlemci 3,57 Ghz max gördüğü ısı 67. Ekran kartı ısısıda ekte. Sıcak olan yerin hotspot olduğunu belirteyim AMD'nin açıklamasına göre hotspot'da 110 dereceye kadar beklenebilir(miş).(Ortadaki değerler oyun sırasında geldiği max değerler.)

Ekler

• aaaaa.webp
    aaaaa.webp
    15.5 KB · Hit: 105
red devil al ve kafan rahat olsun.
gigabyte ve asus veya msi hep nvidia chip iyi olur.
amd ekran karti diyorsan hep second markaya bakican.

red devil al ve kafan rahat olsun.
Gigabyte ve asus veya msi hep nvidia chip iyi olur.
amd ekran karti diyorsan hep second markaya bakican.
Şu an başka bir ekran kartı alacak değilim. Yaptığınız yorum saçma gibi biraz. Yaşadığım soruna herhangi bir çözüm ya da sebep arıyorum burada.

5700 tuf yine idare ediyor @Abdullah Hacıgül ün söylediğine göre ama 5700xt hayır.
Aynen XT yanıyor ben olsam iade ederim

Şu an başka bir ekran kartı alacak değilim. Yaptığınız yorum saçma gibi biraz. Yaşadığım soruna herhangi bir çözüm ya da sebep arıyorum burada.
Dostum iade et

Bunu bile izlesen almazdın

Ekran kartında görebildiğim kadarıyla bir sorun yaşamadım zaten ekran kartı diyorsunuz bana burda. Ben de biliyorum TUF serisinin fazla ısındığını ancak o sırada o sistemi özelleştirirken sadece TUF seçeneği vardı ve benim kendim toplayacağım sistemden 1000 tl daha ucuzdu. Tek ekran kartını iade edebiliyorsam en yakın zamanda ederim zaten. Ancak bu sistemin sorununun ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum ben. Verileri size de attım zaten ısınıyor tamam ama bilgisayarı kapatan şey bu değil. Yarın garantiye göndereceğim.

Bunu bile izlesen almazdın
Bu video'yu kendi hazır sisteminde TUF serisi ekran kartını önerdikten sonra paylaştı :). Zaten sistemi de ya bu ekran kartıyla alacaktım ya hiç almayacaktım.

özür dilerim, yanlis okmusun veya yanlis forum gelmisin. benim hata.
lakin simdi okudum tekrardan.

senin ekran karta bios update yaptin mi ?
veya ikinci olarak driver new install etin mi ?

system anakart bios yap veya agesa driver indir.

gpu sicaklik ne kadar ?
gpu z download et ve takip et
veya hw info.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,207
Üyeler
186,458
Son üye
hyperion55