ben hepsini denedim fakat olmadıTamam de bu şekilde kalsın ayarlar çıkış bölümüne gel en üstte Video bit hızı var 4000 sende o. Onu 30.000 yap fps çok düşerse 20.000 yap. O şekilde kayıt al sonrada oldu veya olmadı diye belirt.
30.000 yaptın mı? Video bit hızınıben hepsini denedim fakat olmadı
OBS'i pcden silip Steamden yükler misin? 500 MB zatenevet yaptım denedim fakat hala kasma ve kalite sorunu var
Kasmalar biraz azaldı bit değerini 20 bine düşürsem düzelir mi sizceOBS'i pcden silip Steamden yükler misin? 500 MB zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben eve geçince sana detaylıca bi video çekip atarım.
Donuyor mu fps mi düşüyor? Bit hızı videonun kalitesini arttırır bi yandan da fps düşürür. Ama donma kasma yapacağını sanmıyorum. 20.000 deneyebilirsin.Kasmalar biraz azaldı bit değerini 20 bine düşürsem düzelir mi sizce
Oyunda kasma yok gayet akıcı fakat videoda kasma var.Kasma videoda mı oluyor oyunda mı? Video oluyorsa kodlayıcı aşırı yükleniyor hatası veriyor olabilir. Direkt oyun kasıyorsa yayını ekran kartından verdiğine dikkat et arkada zibilyon tane şey açık olmasın ayrıca OBS'i yönetici çalıştırmayı unutma. Gelişmiş>İşlem Önceliği>Normalin Üstünde veya Yüksek yaparsan önceliği OBS'e verir.
FPS düşmüyor kasma var videoda oyunda kasma yok.Donuyor mu fps mi düşüyor? Bit hızı videonun kalitesini arttırır bi yandan da fps düşürür. Ama donma kasma yapacağını sanmıyorum. 20.000 deneyebilirsin.
Son dediğimi yap. Birde 1080p60fps için 20k bitrate kötü değil. Ekran kartın çok güçlü değil 30k 50k gibi bitrateler kullanma.Oyunda kasma yok gayet akıcı fakat videoda kasma var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
FPS düşmüyor kasma var videoda oyunda kasma yok.
Obs'i silip Steam'den yükler misin?30 bindeyken kasma daha azdı