Yunan nüfusu neden Türkiye kadar artmadı?

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
641
Baktım da Yunan nüfusu 1920 yılında 5.5 milyonmuş Türkiye nüfusu ise 1923 yılında 13.5 milyonmuş günümüze baktığımızda ise Türkiye olmuş 85 milyon Yunanistan da olmuş 10.5 milyon. Peki neden bizim nüfusumuz bu kadar hızla arttı hemen yanı başımızda ki komşumuz artmadı? Merak ettim de konuyu o yüzden açtım bilen varsa cevaplasın.

Çocuk yapma olabilir

normal bısey
Yunanistan gelişmiş bir ülke ve yüksek gelirli bir ekonomi olarak kabul edilmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az goc alıyor makınalı gıbı turemıyorlar dış goc vermıyor yaşlı nufus fazla çok sebebeı var

normal bısey
Yunanistan gelişmiş bir ülke ve yüksek gelirli bir ekonomi olarak kabul edilmektedir.

az goc alıyor makınalı gıbı turemıyorlar dış goc vermıyor yaşlı nufus fazla çok sebebeı var
Türkiye'nin satın alma gücü Yunanlardan yüksek değil mi?

normal bısey

Yunanların açlıktan nefesi kokuyor la

Yapabilecekleri kadar değil bakabilecekleri kadar çocuk doğurdukları için.
Kaç kardeşsin

Baktım da Yunan nüfusu 1920 yılında 5.5 milyonmuş Türkiye nüfusu ise 1923 yılında 13.5 milyonmuş günümüze baktığımızda ise Türkiye olmuş 85 milyon Yunanistan da olmuş 10.5 milyon. Peki neden bizim nüfusumuz bu kadar hızla arttı hemen yanı başımızda ki komşumuz artmadı? Merak ettim de konuyu o yüzden açtım bilen varsa cevaplasın.
2. dünya savaşı

Doğum kontrol denen bi şey var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,500
Üyeler
184,174
Son üye
nisa353535353
Geri