yardimistiyom
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
1997 model otomatik 400.000 km sunrooflu iç döşemeleri güzel satan kişi zaten otomobil tamircisi bi sıkıntısı yok tanıdık müşterimiz bu arabaya 320.000 tl istiyor verilir mi
Kmsi çokmuş, eski bmwler çok arıza çıkarıyor diye biliyorum.1997 model otomatik 400.000 km sunrooflu iç döşemeleri güzel satan kişi zaten otomobil tamircisi bi sıkıntısı yok tanıdık müşterimiz bu arabaya 320.000 TL istiyor verilir mi
yok tabii ki sokacağız modelinden hic haberim yok97 model bmw diyince yanlama ve arıza geliyor aklıma. Model ne bu arada? Tanıdık diyip expere sokmamazlık yapmayın. Motor almaya gittik adam sorunsuz demiş motor yağ kaçırıyor![]()
motoru bakımlıymısMotor indi bile
Hocam bazı modellerde kronik sorun oluyor o yüzden sordumyok tabii ki sokacağız modelinden hic haberim yok
anladım hocam öğrenmeye çalısırımHocam bazı modellerde kronik sorun oluyor o yüzden sordum
Motoru bakımlı olsa bile 400 binde hocam. Bir de araç kaç kere satıldı o da var. Motor ömrünü sizin tanıdığınız yemediyse bile diğer arkadaş yemiş olabilir. Dizel araçların zaten motoru daha çabuk bitiyor.motoru bakımlıymıs
adamın kendisi zaten motorcuAracın model? Motor değiştirmeye de hazır ol derim.
peki bu fiyatlara karizma bi araba ne alınırMotoru bakımlı olsa bile 400 binde hocam. Bir de araç kaç kere satıldı o da var. Motor ömrünü sizin tanıdığınız yemediyse bile diğer arkadaş yemiş olabilir. Dizel araçların zaten motoru daha çabuk bitiyor.
Yani?adamın kendisi zaten motorcu
yapar da adam arızalarını yapmıstır kendisiYani?