t1k3beratfatih
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 881
Burdan @Abdullah Hacıgül abiye sesleniyorum belki bekleyen kilte yoktur ama sırf videonun çıkmasını çok istıyorum ne zaman çıkartıcan artık abi
2 yıl oldu olucak
bence satııBence bunun cevabını Abdullah abi bile bilmiyor
Ya geçen insta storysi atmıştı bahsetti biraz da tam hatırlamıyorum detayları, gelecek ama ne zamanbence satıı![]()
Hiç bir zaman gelmezYa geçen insta storysi atmıştı bahsetti biraz da tam hatırlamıyorum detayları, gelecek ama ne zaman![]()
2 yıl olucak amaCanı ne zaman isterse
2Yıl daha bekle2 yıl olucak ama![]()
elektirikli bisiklet sarmaz satıp downhill alınElbet bir gün kardeşlerim
bende bekliyordum, kendimde yapacaktım video çıkana kadar ülke bittiBurdan @Abdullah Hacıgül abiye sesleniyorum belki bekleyen kilte yoktur ama sırf videonun çıkmasını çok istıyorum ne zaman çıkartıcan artık abi2 yıl oldu olucak
Valla motor alamadım bundan yapmayı düşünüyorum fakat detaylı bilgi alabileceğim de kimseyi bulamadım, inşallah 2 ay içinde atar videoyu veya bu yorumu görüp bana yardım ederBurdan @Abdullah Hacıgül abiye sesleniyorum belki bekleyen kilte yoktur ama sırf videonun çıkmasını çok istıyorum ne zaman çıkartıcan artık abi2 yıl oldu olucak
hocam normalde freeride adamıyım fakat ulaşım için elektrikli lazım yaelektirikli bisiklet sarmaz satıp downhill alın