Hisse senedi almak mantıklı mı sizce ?

1-2 dakikalıkta almak mantıklı. Olay neye göre yatırım yapmayı bilmende bitiyor.

Hisse senedi için güzel öneri yapan bildiğiniz kanallar-forumlar falan var mı ? Neye göre bilgi sahibi olabilirim bu konu hakkında ?
Yatırım tavsiyesi adı altında öneriden bahsediyorsanız borsada yapacağınız ilk hata bu olur zaten. Bu işi yatırım olarak görüyorsan kurs almanı öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
hisse senedinin kısa vadede pek kazandıracağını düşünmüyorum yatırımınız çok yüksek değilse. daha çok uzun vadeli yatırımdır

Yatırım tavsiyesi adı altında öneriden bahsediyorsanız borsada yapacağınız ilk hata bu olur zaten. Bu işi yatırım olarak görüyorsan kurs almanı öneririm.
Kazandığım paranın belli bir kısmını her ay hisse senedine yatırıp biraz da olsa çoğaltmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hisse senedinin kısa vadede pek kazandıracağını düşünmüyorum yatırımınız çok yüksek değilse. daha çok uzun vadeli yatırımdır
Her ay 5-7k arası yatırmayı düşünüyorum

Kazandığım paranın belli bir kısmını her ay hisse senedine yatırıp biraz da olsa çoğaltmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her ay 5-7k arası yatırmayı düşünüyorum
bahsettiğiniz şey temettü emekliliği mi ? yoksa 2 ay yatırıp kâr elde etmeyi mi planlıyorsunuz?

Çok büyük kar peşinde değilim zaten amaç az da olsa eldekini büyütmek
Bu işi uzun süreli düşünürsen Udemy üzerinden yatırım 101'in "Uygulamalı borsa ve temel analiz eğitimi" kursunu öneririm.

uzun vade daima kazandırır :) ailemden kopup, kendi ayaklarım üstüne durunca yaptığım ilk şey yatırım yapmaktı. enerji sistemleri vb olan şirketlere yönelmeni öneririm :) ama kısa vadede asla kazanamazsın, daima uzun vade.. 3-5 yıl min. çok iyi kazandırır !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,658
Üyeler
185,144
Son üye
alisami_0
Geri