15 Yaş Kilo Almak ve Vücudu Şekillendirmek İçin Antrenman Önerisi

Hasanst

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
583
15 Yaşındayım boyum 1.65 kilomdan tam emin değilim ama son ölçtüğümde 52 falandı ve kolay kolay kilo alamıyorum. 2 isteğim var sadece, biraz kilo almak ve kollarımı geliştirmek. Evde kendim yapabileceğim antrenmanlar var mı ? Salona gitmek istemiyorum. Çok pahalı olmadığı sürece gerekli şeyleri alabilirim.

vucüd şekillendirmek istiyorsan evin işe yaramadığını söylüyorlar mecbür salona gideceksin

vucüd şekillendirmek istiyorsan evin işe yaramadığını söylüyorlar mecbür salona gideceksin
Başlığı yanlış açmışım anlaşılan. Kilom az olduğu için çok cılız gözüküyor kollarım ve tüm vücudum. "Vücud şekillendirmek" derkenki amacım kollarımı geliştirmek.

Ben katılmıyorum evden de çok güzel vücutlar çıkabiliyor. 30 günde uygulamalarından bahsetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlığı yanlış açmışım anlaşılan. Kilom az olduğu için çok cılız gözüküyor kollarım ve tüm vücudum. "Vücud şekillendirmek" derkenki amacım kollarımı geliştirmek.
Al bandılı bir sürü hareket varyasyonu var bandılla yapılabilir.

ev dedikleri şınav cart curt, (tabii ki şınav çekecekler ama doğru formda) bölgeyi hissedemedikleri için gelişmiyorlar genelde.
Fakat bir kaç dumbell alıp youtubedan evde yapılabilecek haraketlere bakıp kendine bir plan oluşturursa ve yeterli kaloriyi alıp kilo alırsa gelişecektir tabii ki.
Ben bir ara evde yapmak isteyen bir arkadaşım her bölge için onlarca video izleyip çok güzel bir program çıkarmıştım, beslenmesini de ben ayarlamıştım mis gibi olmuştu program.

Ben katılmıyorum evden de çok güzel vücutlar çıkabiliyor. 30 günde uygulamalarından bahsetmiyorum

Al bandılı bir sürü hareket varyasyonu var bandılla yapılan
Dumbell (bandıl yazmışsınız yanlışım varsa düzeltin lütfen) kaç kg olmalı ve ne gibi hareketler yapmalıyım. Video yada site varsa link atabilir misiniz ?

ev dedikleri şınav cart curt, (tabii ki şınav çekecekler ama doğru formda) bölgeyi hissedemedikleri için gelişmiyorlar genelde.
Fakat bir kaç dumbell alıp youtubedan evde yapılabilecek haraketlere bakıp kendine bir plan oluşturursa ve yeterli kaloriyi alıp kilo alırsa gelişecektir tabii ki.
Ben bir ara evde yapmak isteyen bir arkadaşım her bölge için onlarca video izleyip çok güzel bir program çıkarmıştım, beslenmesini de ben ayarlamıştım mis gibi olmuştu program.
Kaynak linki alabilir miyim ?

sadece kollarsa dumbell al hem ön hem arka çalıştır, bir de 5x20 şeklinde falan şınav çek, internet sitelerinden vücuduna gerekli olan kaloriyi bulup o kalori kadar temiz şekilde beslen (pilav,tavuk,et,patates,makarna vb.)
mükemmel olmasan da gelişirsin

Dumbell (bandıl yazmışsınız yanlışım varsa düzeltin lütfen) kaç kg olmalı ve ne gibi hareketler yapmalıyım. Video yada site varsa link atabilir misiniz ?

Kaynak linki alabilir miyim ?
kaynak linki derken hocam?

1686586627207.png

bunu dene

Hareketleri öğrenebileceğim bir kaynak varsa linkini atar mısın
Hocam youtube dan araştırırsanız her bölge için evde yapılabilecek dumbell lı dumbelsız videolar var, ben 1 yıldır spor yaptığımdan hangi hareket daha iyi olur az çok anlayabiliyorum. Arkadaşa yaptığım programda ki videoları atmak isterdim fakat şuan onları bulamam maalesef :(

Hareketleri öğrenebileceğim bir kaynak varsa linkini atar mısınız ?

Kullandınız mı yada kullanan bir tanıdığınız var mı ? İnceliyorum hemen uygulamayı.
evet kuzenim kullandı işe yarıyor, kalori hesabınıda yaparsan mis.

Hocam youtube dan araştırırsanız her bölge için evde yapılabilecek dumbell lı dumbelsız videolar var, ben 1 yıldır spor yaptığımdan hangi hareket daha iyi olur az çok anlayabiliyorum. Arkadaşa yaptığım programda ki videoları atmak isterdim fakat şuan onları bulamam maalesef :(
Tamamdır teşekkürler

evet kuzenim kullandı işe yarıyor, kalori hesabınıda yaparsan mis.
Teşekkürler

Geri