Nays Hakkında Sorum Var

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
726
Normalde hiç acil diye konu açmam ama Nays kart ile hepsiburada dan alışveriş yaparsak geri bir miktar para veriyor ya. Hepsi buradanın çoklu kredi kartı özelliği ile de geçerli bu bi nays kart bi papara yapıcam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nays kartımda limit var çünkü 2750 tlden fazla yatıramıyorum karta ama alacağım monitör 3799tl

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-06-12 175935.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-12 175935.png
    65.1 KB · Hit: 109
eeeeeeee

Normalde hiç acil diye konu açmam ama Nays kart ile hepsiburada dan alışveriş yaparsak geri bir miktar para veriyor ya. Hepsi buradanın çoklu kredi kartı özelliği ile de geçerli bu bi nays kart bi papara yapıcam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nays kartımda limit var çünkü 2750 tlden fazla yatıramıyorum karta ama alacağım monitör 3799tl
Nays hesabının sahibi kendi banka hesabından para aktarımı yaparsa limit kalkar.

Birsey olmaz herhalde, nays ile ne kadar ödersen o.kadar geri ödeme alirsin

Denedim ama olmuyormuş para kaldı naysda mecbur hesabı doğrulacam

Arkadaşlar hesabı doğruladım aklıma bişi takıldı. Canlı görüşme yaparken anne adımı dedi yoksa kızlık soyadı mı dedi tam hatırlamıyorum anne adını verdim kızlık soyadını sorduysa daha sonra değişir mi orası ?

Arkadaşlar hesabı doğruladım aklıma bişi takıldı. Canlı görüşme yaparken anne adımı dedi yoksa kızlık soyadı mı dedi tam hatırlamıyorum anne adını verdim kızlık soyadını sorduysa daha sonra değişir mi orası ?
dün yaptım bende anne ve baba adı soruyo başka bişi sormuyor

dün yaptım bende anne ve baba adı soruyo başka bişi sormuyor
bende sadece anne adı istedi daha sonra kafama takıldı işte anne kızlık soyadı mı istedi acaba böyle şeyler için genelde öyle olabiliyor ya ondan sordum teşekkür ederim

bende sadece anne adı istedi daha sonra kafama takıldı işte anne kızlık soyadı mı istedi acaba böyle şeyler için genelde öyle olabiliyor ya ondan sordum teşekkür ederim
onaylandıysa hesabın tamamdır o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,390
Üyeler
197,187
Son üye
corumluamir
Geri