Yardım Rx 6600 mü rx5600xt mi

RX 6600 burada 3.500 TL ikinci el.
Burdakinden 2000 tl daha ucuz. 0 olanı kaca olur peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye de asus(en soguk model) rx 6600 6000 TL yani 450 manat (kargo hariç) yani azerbeycanda ki ikinci el fiyatı
Aslinda baya güzel 2 kati kazanc nerdeyse. Hangi siteden bakdn ona

Türkiye de asus(en soguk model) rx 6600 6000 TL yani 450 manat (kargo hariç) yani azerbeycanda ki ikinci el fiyatı

Burdakinden 2000 TL daha ucuz. 0 olanı kaca olur peki

Akakçe den bakabilirsiniz piyasanın en ucuzunu gösteriyor

Akakçe den bakabilirsiniz piyasanın en ucuzunu gösteriyor
Mesela banayeni diye bir siteye yönlendirdi. Guvenilir bi sitemi? Ben tüm sistemi trenyol ve ordaki mağazalardan topladm da farkli bi site bilgim yok

O siteyi ben de ilk defa duyuyorum ama güvenilire benziyor çünkü akakçe destekli
Biraz daha araştırdım güvenilir site müşterileri memmun akakçeye aitmiş

Tamam hocam teşekkürler yardımın icin. Birde bişey sorcam. Ekran kartı direk ekrana HDMI ile bağlaniyor dimi?
Monitörünüz de displayport girişi varsa ona bağlayın en düşük gecikme displayportta yoksa da hdmi kablosuyla kolayca bağlayabilirsiniz.
Rica ederim

Monitörünüz de displayport girişi varsa ona bağlayın en düşük gecikme displayportta yoksa da hdmi kablosuyla kolayca bağlayabilirsiniz.
Rica ederim
Bende monitör gini TV kulaniyorum. Onda varmı displayport

Söyle bişey var rx 6600 alırsam ikinci el alıcam 450 manata amma rx 5600xt 400 gtx 1650 430 ve bunlar sıfır. Rx 6600 kartının mining olma ihtimali varmıdır yoksa sadəcə nvidia mining de kullaniliyordu
Hocam alacağınız rx5600xt de 2. el bi kart 5xxx serisinin üretimi yok maalesef ikinci el kartı 0 diye kakalayacaklar size bari 6600 de 2. el aldığınızı biliyorsunuz

Kartı alınca da yazabilirsiniz kuruluma yardım ederim
Tamamdır

Hocam alacağınız rx5600xt de 2. el bi kart 5xxx serisinin üretimi yok maalesef ikinci el kartı 0 diye kakalayacaklar size bari 6600 de 2. el aldığınızı biliyorsunuz
Bencede şuan güzel bir 2. El 6600 almak. Yada Türkiyeden 0 bi 6600 almak. Burdaki 2. Elle aynı fiyata geliyor

Kartı alınca da yazabilirsiniz kuruluma yardım ederim
Sistem toplamada ən çok zorlandigim kısım power suply sorunu. Ekran kartıni zatem hic kurmadm bilmiyorum

Tamamdır

Bencede şuan güzel bir 2. El 6600 almak. Yada Türkiyeden 0 bi 6600 almak. Burdaki 2. Elle aynı fiyata geliyor

Sistem toplamada ən çok zorlandigim kısım power suply sorunu. Ekran kartıni zatem hic kurmadm bilmiyorum
türkiyeden 0 alın derim o zaman hocam ayrıca en kolay takılan parça ekran kartıdır benim gözümde klipsini açıyorsunuz arkadaki vida kısımlarını açıyorsunuz kartı oturtunca klips otomatik kapanıyor arka vidaları sıkıyorsunuz iş bitti bide varsa güç kablolarını takıyorsunuz

Geri