80 dereceleri görüyor. Normal midir? Nasıl düşürebilirim? https://www.itopya.com/asus-geforce...tion-8gb-gddr6-256-bit-lhr-ekran-karti_u22592
GDDR6x teknik özelliklerde yazıyor. Ekran kartı kutusunda da gddr6x yazıyor, üst kısma yanlış yazmışlarBu gddr6x değil tam modeli yazsana
çok sıkıntılı model ya aynısı bende var hem coil whine var hafiften hem de 80 derecelere çıkıyorGDDR6x teknik özelliklerde yazıyor. Ekran kartı kutusunda da gddr6x yazıyor, üst kısma yanlış yazmışlar
Sen nasıl bir çözüm buldun ya da buldun muçok sıkıntılı model ya aynısı bende var hem coil whine var hafiften hem de 80 derecelere çıkıyor
bulamadım maalesefSen nasıl bir çözüm buldun ya da buldun mu
kasada hava akışı doğruysa 80 derecelere ulaşmaması gerekiyor 73-75 civarında takılması lazım.80 dereceleri görüyor. Normal midir? Nasıl düşürebilirim? https://www.itopya.com/asus-geforce...tion-8gb-gddr6-256-bit-lhr-ekran-karti_u22592
Unutmayın fan bozulursa değiştirmek her zaman daha ucuz olur. Fan devrinden korkmayın. Normal kapasitesi zaten %100 çalışmaya göre ayarlanıyor.Fanları oto moddan çıkarın. Fan devri kaçta 80 dereceleri görüyorsa %5 üstüne sabitleyin.
80 derece olduğunda fanlar %80 çalışıyor. Nasıl bir fan ayarı yapabilirim tam anlamadım daFanları oto moddan çıkarın. Fan devri kaçta 80 dereceleri görüyorsa %5 üstüne sabitleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Unutmayın fan bozulursa değiştirmek her zaman daha ucuz olur. Fan devrinden korkmayın. Normal kapasitesi zaten %100 çalışmaya göre ayarlanıyor.
NZXT H510 flow kasam var, önde 2 fan arkada ve tavanda birer tane egzoz fanı varkasada hava akışı doğruysa 80 derecelere ulaşmaması gerekiyor 73-75 civarında takılması lazım.
Fanlarını msı afterburner üzerinden ayar yapabilirsin. 80 derecelere geldiğinde %85 %88 civarına gelecek şekilde ayarlarsan çözülür. Yaptığın ayarı kaydet. Bilgisayarı her açtığında o ayarlarda çalışır.80 derece olduğunda fanlar %80 çalışıyor. Nasıl bir fan ayarı yapabilirim tam anlamadım da
Aynı ayarları Asus gpu tweak programı üzerinden de yapabilirsin.Fanlarını msı afterburner üzerinden ayar yapabilirsin. 80 derecelere geldiğinde %85 %88 civarına gelecek şekilde ayarlarsan çözülür. Yaptığın ayarı kaydet. Bilgisayarı her açtığında o ayarlarda çalışır.
Bu şekilde iyi midirFanlarını msı afterburner üzerinden ayar yapabilirsin. 80 derecelere geldiğinde %85 %88 civarına gelecek şekilde ayarlarsan çözülür. Yaptığın ayarı kaydet. Bilgisayarı her açtığında o ayarlarda çalışır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı ayarları Asus gpu tweak programı üzerinden de yapabilirsin.![]()