Ekran Kartı Seçimi: ASUS Dual GeForce RTX 5060 Ti

parası önemli değil iyi midir? yani iş görürmü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

performansı falan iyi midir?
bu paraya 5070 bulunuyor üst modeli o yüzden performans olarak kötü kalır iş görür müden kastınız ne iş olduğuna göre değişir oyun içinse söylediğim kartlar daha iyi kartlar

parası önemli değil iyi midir? yani iş görürmü

performansı falan iyi midir?
O fiyata hatta o fiyattan daha ucuza 5070 alınırken bu asla alınmaz.

arkadaşlar merhaba tavsiye sistem araştırıyorum bu ekran kartını i5 14600kf ile takcam iyi midir? bu ekran kartı yorumlarmısınız
Bu arada o işlemcide iyi performans için düzgün bir anakart olması şart gidip H610 anakartlı sistem alma

O fiyata hatta o fiyattan daha ucuza 5070 alınırken bu asla alınmaz.

Bu arada o işlemcide iyi performans için düzgün bir anakart olması şart gidip H610 anakartlı sistem alma
bulamıyorum 5070 li o fiyata sistem cuma günü incehesaptamı bulacağım bildiginiz bi yer varmı başka bakabileceğim bide anakartı hangi modeller tercih etmeliyim

bunu intel işlemciye takabilirmiyim yoksa hangi model amd işlemci tercih etmeliyim

bulamıyorum 5070 li o fiyata sistem cuma günü incehesaptamı bulacağım bildiginiz bi yer varmı başka bakabileceğim bide anakartı hangi modeller tercih etmeliyim

bunu intel işlemciye takabilirmiyim yoksa hangi model amd işlemci tercih etmeliyim
Bütçe nedir önereyim.

Ekran kartının işlemci markasıyla bir alakası yoktur sadece kullandığınız işlemci ekran kartını besleyememe durumu yaşayabilir düşük çözünürlükte çünkü bu kart 2K kartı

Bütçe nedir önereyim
30-40 bin tl

Ekran kartının işlemci markasıyla bir alakası yoktur sadece kullandığınız işlemci ekran kartını besleyememe durumu yaşayabilir düşük çözünürlükte çünkü bu kart 2K kartı
i5 14600 kf desteklermi veya amd nin hangi işlemcileri destekler çok anlamıyorum kusura bakmayın yorduysam sizi

30-40 bin tl

i5 14600 kf desteklermi veya amd nin hangi işlemcileri destekler çok anlamıyorum kusura bakmayın yorduysam sizi
Yeterlidir 2K ve 4K gaming için

o zaman kafamda bi şeyler oturuyor yavaş yavaş beklemem gereken nokta şuan cuma günü iyi bi şey gelmesi

o zaman kafamda bi şeyler oturuyor yavaş yavaş beklemem gereken nokta şuan cuma günü iyi bi şey gelmesi
Gayet iyi bence 41K ya 5070 li komple sistem.

ekran kartı iyi midir? hocam iş görürmü zotac mı iyidir inno mu

açıkçası intel sistemden amd ye geçeceğim tereddütlerim var bi problem yaşarmıyım oyunlarda falan yani uzun süreli iş görürmü bu bilgisayar yanıtınız için teşekkürler şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,022
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri