Ekran Kartı Seçimi: ASUS Dual GeForce RTX 5060 Ti

ekran kartı iyi midir? hocam iş görürmü zotac mı iyidir inno mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıkçası intel sistemden amd ye geçeceğim tereddütlerim var bi problem yaşarmıyım oyunlarda falan yani uzun süreli iş görürmü bu bilgisayar yanıtınız için teşekkürler şimdiden
Zotac ve inno aynı firmaya bağlı çok farkları yok uygun fiyata alınırlar. Bence gayet yeterli bir sistem uzun süreli iş görür.

yani şimdi bakıyorum intelin i5 14400f işlemci olacağına amd 7500f taksam daha mantıklı sonuç verecek gibi geliyor bana fakat önceden amd işlemcili laptopum vardı işlemci modelini hiç hatırlamıyorum onun gibi kasma donma falan yaşarmıyım ondan tereddütlüyüm
Zotac ve inno aynı firmaya bağlı çok farkları yok uygun fiyata alınırlar. Bence gayet yeterli bir sistem uzun süreli iş görür.

hocam sizce şu sistem nasıl ekran kartı nvidia mı iyidir yoksa bundaki mi

Hocam acele değilse şurda kasıma ne kaldı.Kasım indirimlerinde rtx 5070li rx9070 xt li sistemler çok rahat bulursun.

ya bilgisayarsız kaldım cuma günü incehesaptada bakacağım almam gerekiyor

yani şimdi bakıyorum intelin i5 14400f işlemci olacağına amd 7500f taksam daha mantıklı sonuç verecek gibi geliyor bana fakat önceden amd işlemcili laptopum vardı işlemci modelini hiç hatırlamıyorum onun gibi kasma donma falan yaşarmıyım ondan tereddütlüyüm

hocam sizce şu sistem nasıl ekran kartı nvidia mı iyidir yoksa bundaki mi
5070 daha iyi bu kartın rakibi 5060Ti oluyor. Ek olarak AMD işlemciden sorun olmaz 7500F yi baya kullanan vardır forumda güçlü işlemci.

Bir de 14600KF yi hangi akılla H610 anakartla kombinlemişler yav o sistemle…

5070 daha iyi bu kartın rakibi 5060Ti oluyor. Ek olarak AMD işlemciden sorun olmaz 7500F yi baya kullanan vardır forumda güçlü işlemci.

Bir de 14600KF yi hangi akılla H610 anakartla kombinlemişler yav o sistemle…
işte bende iyice bu forumda öğrendim modelleri herkes güçlü bi işlemci diyor amd 7500f için 5070 le uyumludur diyorlar bi anakartı değiştirmem gerekiyormuş sipariş vermeden önce bende zaten m2ssd var curcial marka 1tb lık rami yükseltirim bide başka bi şey kalmıyor galiba ama incehesap cuma gününü bekleyeceğim gene konu açacağım o akşamda olmazsa onu alır geçerim

Gayet iyi bence 41K ya 5070 li komple sistem.
kanka bu sisteme elimde bu m2 ssd var uyumludur değilmi ssd eklemeyeceğim fazladan https://www.vatanbilgisayar.com/cru...e-m-2-ssd-nand-okuma-5000mb-yazma-3600mb.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,022
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri