Iphone 12 vs se3 vs ip11 pro

telefon gamer

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar ip12 mi 11 pro mu se 3 mu şahin doğan hocamın yardımıyla bu cihazları buldum benim için oyun performansı onemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar ip12 mi 11 pro mu se 3 mu şahin doğan hocamın yardımıyla bu cihazları buldum benim için oyun performansı onemli
pardon bide 12 mini var

Son düzenleme:
Oyun performansı olarak aralarından en iyisi 12 olur.

Oyun performansı dışında hangisi iyi olur bide sadece siz cevap yaziyorsunuz sanki sadece sizle konusuyoruz
Malzeme kalitesini saymazsak aralarından her yönden en iyi cihaz 12. Malzeme kalitesi olarak 11 Pro daha iyi.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pardon bide 12 mini var
oyun için iphone almayın tavsiye etmem

12 almanı öneririm.

Oyun için dedimde günde en fazla 30 dk oynarım uzun ömürlü olması lazim
kamera sosyal medya vs kullanım amacınızda ön planda değilse android tarafında daha iyi telefonlar var ancak onlarda çok uzun ömürlü değil iphone gibi yıllar geçsede para etmiyor 2. elde anında %30 -%40 değer kaybına uğruyor ama batarya vs konusunda daha iyiler satmam uzun yıllar kullanırım diyorsanız yine o bütçelere güzel android cihazlar var

kaptan 14 pro almaya karar verdim kac yıl goturur beni
İhtiyaçlarınıza göre değişir. Örneğin, bol foto-kamera kullanıyorsanız ve üst düzey kalite istiyorsanız ayrıca,en güncel oyunları en yüksek grafik kalitesinde oynarım diyorsanız, 1 yıl anca götürür.
Ancak arada sosyal medya, telefon görüşmesi,whatsapp vs gibi standart bir kullanıcı iseniz arkadaşların da dediği gibi 6-7 yıl götürür.

İhtiyaçlarınıza göre değişir. Örneğin, bol foto-kamera kullanıyorsanız ve üst düzey kalite istiyorsanız ayrıca,en güncel oyunları en yüksek grafik kalitesinde oynarım diyorsanız, 1 yıl anca götürür.
Ancak arada sosyal medya, telefon görüşmesi,whatsapp vs gibi standart bir kullanıcı iseniz arkadaşların da dediği gibi 6-7 yıl götürür.
oyun oynamıyorum 5 6 yıl götürse kafi şu an

Geri