Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 12,091
Son gün 22 Haziran 23.59
Ayrıca bir önceki post:
@Engineer_01 almayı düşünüyordun.
Edit: 3 aylık ve 6 aylık tekrar indirimde.
Son düzenleme:
Enis kirazoğlu insta storysinde geleceğini belirtmiş ama ne zaman fikrim yok.keşke xbox gamepassada gelse 12aylık alsak
Çok int tüketiyor. Ben her şey max oynuyorum saatte 22gbAlınır ha. Köye gideceğim, telefonun interneti yeter mi ki acaba.
Bunun için ayrı konu açsan iyi olur. Sorunun yeri burası değilbeyler sizce
Kioxia Exceria G2 1TB
Kingston NV2 1TB
MLD M300 1TB
HANGİSİ ALINIR yardım kimse etmiyor kararsız kaldım
Sana uzaktan yansıtılan bir bilgisayardsn oyunları donma kasma olmadan, indirmeden oynuyorsun. Tek yapman gereken üyelik ve oyunu geçerli platformlardan satın alman.Geforce now ne işe yarıyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütçe varsa 970 evo plus 1tb
Bende Paycell kart var hiçbir şekilde alamıyorum Turkcell bayisine de gittin olmuyor. Papara ile alıyorum Nays ile denemedimPaycell Gameplus %50 kampanyasını unutmayalım. Kampanya açıklamasında 190 TL'lik paket için geçerli olduğu söyleniyor. 120 TL'lik paket için de geçerli olacağını düşünüyorum ama almak isteyen Paycell müşteri hizmetlerine sorsun.
Alınır ha. Köye gideceğim, telefonun interneti yeter mi ki acaba.
Kod olarak satılmıyor sitelerinde. Hepsiburada'da kod olarak aldığımda kod süresi 1 hafta falandı. Etail'den kod aldım 2023 sonuna kadar ben 3 ay almıştım ilkbahar indirimi vardı. Etail'de de indirim vardı 3 aylık bitince kullanacam.Fiyat iyiyken almak istiyorum da alır almaz hesabıma tanımlanıyor değil mi? Kod şeklinde alıp bir iki ay sonra kullanabilir miyim?