🔥İndirim GeForce NOW Yaz Kampanyası

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,091
Son düzenleme:
baya iyi indirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alınır ha. Köye gideceğim, telefonun interneti yeter mi ki acaba.

• Beğen
Geforce now ne işe yarıyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçe varsa 970 evo plus 1tb
Sana uzaktan yansıtılan bir bilgisayardsn oyunları donma kasma olmadan, indirmeden oynuyorsun. Tek yapman gereken üyelik ve oyunu geçerli platformlardan satın alman.

Paycell Gameplus %50 kampanyasını unutmayalım. Kampanya açıklamasında 190 TL'lik paket için geçerli olduğu söyleniyor. 120 TL'lik paket için de geçerli olacağını düşünüyorum ama almak isteyen Paycell müşteri hizmetlerine sorsun.

• Beğen
Paycell Gameplus %50 kampanyasını unutmayalım. Kampanya açıklamasında 190 TL'lik paket için geçerli olduğu söyleniyor. 120 TL'lik paket için de geçerli olacağını düşünüyorum ama almak isteyen Paycell müşteri hizmetlerine sorsun.
Bende Paycell kart var hiçbir şekilde alamıyorum Turkcell bayisine de gittin olmuyor. Papara ile alıyorum Nays ile denemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır ha. Köye gideceğim, telefonun interneti yeter mi ki acaba.
Screenshot_2023-06-16-17-24-40-177_com.nvidia.geforcenow.png

Önerilen çözünürlük bu. En büyük ekran bu olduğu için kullanıyorum. Çözünürlük 1080p de olsa aynı 22gb

Fiyat iyiyken almak istiyorum da alır almaz hesabıma tanımlanıyor değil mi? Kod şeklinde alıp bir iki ay sonra kullanabilir miyim?

• Beğen
Fiyat iyiyken almak istiyorum da alır almaz hesabıma tanımlanıyor değil mi? Kod şeklinde alıp bir iki ay sonra kullanabilir miyim?
Kod olarak satılmıyor sitelerinde. Hepsiburada'da kod olarak aldığımda kod süresi 1 hafta falandı. Etail'den kod aldım 2023 sonuna kadar ben 3 ay almıştım ilkbahar indirimi vardı. Etail'de de indirim vardı 3 aylık bitince kullanacam.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Şu xcloud tam olarak gelse de rahat rahat oynasak.

Geri