Neler Yeni

🔥İndirim GeForce NOW Yaz Kampanyası

YazılımKafa

80+ Gold
Basic sürümde her türlü sıra bekliyorsun. Ben 24,35 mbps kullandım şu anda da 75 kullanıyorum tüm ayarlar max sorun yaşamıyorum. İnternetin 5G değilse kesinlikle ethernet kullanmalısın. Bizde Fiber 5G var WiFi sorunsuz oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GoW 2022 yaz öncesi geldi haziran sonu temmuz başı gibi de çıktı. PS NOW olduğu için çıkarıldı. Eğer önceden GFN üzerinden gow oynadıysan hâlâ oynayabilirsin gow
Aynen, bende o zamanlar gow yoktu. Sonradan aldım. O yüzden indirerek oynadım. Knk bu arada sende de oyunlar geç açılıyor mu? Açılma ekranı uzun sürüyor bir kaç gündür. İnternetle alakalı değil. Muhtemelen teknik bir problem var

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Aynen, bende o zamanlar gow yoktu. Sonradan aldım. O yüzden indirerek oynadım. Knk bu arada sende de oyunlar geç açılıyor mu? Açılma ekranı uzun sürüyor bir kaç gündür. İnternetle alakalı değil. Muhtemelen teknik bir problem var
Premium olarak sıra bekliyordum birkaç gündür özellikle akşamları. Baya sert bir şekilde karşı çıkarak şikayetvar'a şikayet açtım. Benim gibi bir sürü kişi de açmıştı. Instagram'dan vs de yazdım ve çok kişi de yazmıştı. Dün akşam hiç sıra beklemedim direk girdi. Şikayete bakmak istersen:

https://www.sikayetvar.com/gameplus/gameplus-premium-sira-bekleme-sorunu-video

Bazı sert kelimeleri değiştirmiş otomatik.

Bu sıra bekleme mevzusu 15 tatil zamanı baya kötüydü hiç düzeltmediler. Hep sıra bekliyordum akşam 5'ten sonra. Bir de böyle bir sorun yaşanırken en mantıklı yapılacak şey yeni sunucu açmak veya daha hızlısı bir süre paket satımını kapatmak. Ama bizim paragöz Turkcell hiç böyle bir şey yapar mı hayır tabi ki. Adamlar daha çok satmak için üstüne indirim yaptılar daha da kötü oldu.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
oyuna ayrı para internete ayrı para birde bunun üyeliğine ayrı para hoydaaa :kekw:
İnternet aile sağolsun beleş :d. Oyun parası da cs'den çıkıyor bir de burs var.

oyuna ayrı para internete ayrı para birde bunun üyeliğine ayrı para hoydaaa :kekw:
Bilgisayar kiralama gibi bir şey aslında. Zaten bilgisayarda ya oyun oynuyom ya da ders

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Avrupa'da var hem de çok daha iyi. Farklı paketler de var mesela 120hz 4080 2k vs. Ama yerinde olsam Boosteroid deneyin yakınızda sunucusu varsa daha iyi olur. TR'de sunucusu yok en yakın Romanya 50ms oluyor o yüzden iyi değil. Gfn TR 10ms Adana'dayım. Boosteroid daha iyi çünkü oyun kütüphanesi acayip iyi PS oyunları, Rockstar vs çok iyi oyunlar var sitesinden bi bakın. Gfn en ucuz paket 10 euro'ydu sanırım standart 60fps 2080 1080p. 3080'li paket de var
Hocam boosteroid'de de gfn gibi oyunun kütüphanemizde olması gerekiyor mu? Yani XCLOUD gibi bir sistem var mı?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Hocam boosteroid'de de gfn gibi oyunun kütüphanemizde olması gerekiyor mu? Yani XCLOUD gibi bir sistem var mı?
Bilmiyorum hiç denemedim ama kullanmanı da önermiyorum. Türkiye'de VPN olmadan kullanabilirsin ancak en yakın sunucu Romanya'da diye biliyorum ve 50ms altına düşmüyor böyle okudum ben de almayı düşünmüştüm. Bi aralar deneme kodu veriyorlardı desteğe sor.

Türkiye'de en iyi GeForce NOW sonra xcloud gecikme olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Bilmiyorum hiç denemedim ama kullanmanı da önermiyorum. Türkiye'de VPN olmadan kullanabilirsin ancak en yakın sunucu Romanya'da diye biliyorum ve 50ms altına düşmüyor böyle okudum ben de almayı düşünmüştüm. Bi aralar deneme kodu veriyorlardı desteğe sor.

Türkiye'de en iyi GeForce NOW sonra xcloud gecikme olarak
Xcloud vpn'siz çalışmıyor bildiğim

• Beğen

WhoCares

80+ Gold
İnternet aile sağolsun beleş :d. Oyun parası da cs'den çıkıyor bir de burs var.

Bilgisayar kiralama gibi bir şey aslında. Zaten bilgisayarda ya oyun oynuyom ya da ders
ben denedim pek hoşuma gitmedi ya nedense böyle sanki ben oynamiyorumda ai benim yerime oynuyomuş hissi verdi :kekw: :kekw:

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII

YazılımKafa

80+ Gold
Premium olarak sıra bekliyordum birkaç gündür özellikle akşamları. Baya sert bir şekilde karşı çıkarak şikayetvar'a şikayet açtım. Benim gibi bir sürü kişi de açmıştı. Instagram'dan vs de yazdım ve çok kişi de yazmıştı. Dün akşam hiç sıra beklemedim direk girdi. Şikayete bakmak istersen:

https://www.sikayetvar.com/gameplus/gameplus-premium-sira-bekleme-sorunu-video

Bazı sert kelimeleri değiştirmiş otomatik.

Bu sıra bekleme mevzusu 15 tatil zamanı baya kötüydü hiç düzeltmediler. Hep sıra bekliyordum akşam 5'ten sonra. Bir de böyle bir sorun yaşanırken en mantıklı yapılacak şey yeni sunucu açmak veya daha hızlısı bir süre paket satımını kapatmak. Ama bizim paragöz Turkcell hiç böyle bir şey yapar mı hayır tabi ki. Adamlar daha çok satmak için üstüne indirim yaptılar daha da kötü oldu.
Ben o şekilde beklemiyorum. Oyun açılırken yükleniyor yazısında çok uzun sürüyor . Bugün 10 dk da açmadı oyunu.

Xcloud vpn'siz çalışmıyor bildiğim
Sadece oyuna girerken vpn gerekiyor. Girdikten sonra kapatıyorsun

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Ben o şekilde beklemiyorum. Oyun açılırken yükleniyor yazısında çok uzun sürüyor . Bugün 10 dk da açmadı oyunu.

Evet VPN girince kapanıyor. Bende hiç öyle bir sorun olmadı 2 yıldır kullanıyorum. Başka cihazlards sorun yoksa sorun senin kullandığındadır. Ben eskiden uygulama üzerinden oynayamıyordum daha sonra uygulamayı harici ekran kartı yerine dahili ekran kartı ile açınca sorun çözüldü. Dahili kart varsa dene

YazılımKafa

80+ Gold
Evet VPN girince kapanıyor. Bende hiç öyle bir sorun olmadı 2 yıldır kullanıyorum. Başka cihazlards sorun yoksa sorun senin kullandığındadır. Ben eskiden uygulama üzerinden oynayamıyordum daha sonra uygulamayı harici ekran kartı yerine dahili ekran kartı ile açınca sorun çözüldü. Dahili kart varsa dene
Macbook kullanıyorum. Kesin yazılımsaldır. Zaten apple dışı markalar mac os te hep sıkıntı çıkarıyor. Alıştım artık

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi

iPhone telefonumda öyle yapınca oynanıyor ama pc'de ve mi tv stick'de bu yöntem işe yaramıyor gecikme çok fazla oluyor. bir de vpn öneriniz var mı?

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,631
Üyeler
167,690
Son üye
mootje.61
Top Bottom