Bugra5211
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 430
- Bütçe
- 180
Selam arkadaşlar. Akım korumalı priz alacağım bu işimi görür mü,sizin önerdiğiniz kaliteli akım korumalı prizler nelerdir?
Selam arkadaşlar. Akım korumalı priz alacağım bu işimi görür mü,sizin önerdiğiniz kaliteli akım korumalı prizler nelerdir?
Hocam tunçmatik nasıldır peki? Bu markayı hiç duymadım ama siz eminseniz düşünebilirim.Bu iyi kaliteli![]()
HAMA TIDY-Line 5'li Akım Korumalı Priz Siyah-Gri
TIDY-Line 5'li Akım Korumalı Priz Siyah-Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Hocam ben de geçen günki bir konu açmıslardı orda gördüm hem indirimde hem de kullananlar baya bir memnun ben de almayı düşünüyorumHocam tunçmatik nasıldır peki? Bu markayı hiç duymadım ama siz eminseniz düşünebilirim.
Tunçmatik aslına bakarsanız hiç kullanmadım bilmemdiğim konu hakkında yanlış bilgi vermeyeyimHocam tunçmatik nasıldır peki? Bu markayı hiç duymadım ama siz eminseniz düşünebilirim.
Aslında fiyatı da baya düşmüş. Kaliteli olduğu anlaşılıyor.300 tl den düşmüş.Hocam ben de geçen günki bir konu açmıslardı orda gördüm hem indirimde hem de kullananlar baya bir memnun ben de almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tunçmatik aslına bakarsanız hiç kullanmadım bilmemdiğim konu hakkında yanlış bilgi vermeyeyim
Bütçeyi az daha arttırıp Philips'in akım korumalı prizlerinden alsana.
Hocam bütçeyi daha fazla arttırmak istemiyorum. Forumda bu priz hakkında konular açılmış ve kullananlar gayet olumlu yorum yapmış. Üstelik alman malı diyorlar.https://ty.gl/d13b6n69po 1 kere alın sağlam alın derim ben kullanıyorum ve tanıdığım kişilerde kullanıyor tavsiyemdir
Alınabilir bu attığınız.Hocam bütçeyi daha fazla arttırmak istemiyorum. Forumda bu priz hakkında konular açılmış ve kullananlar gayet olumlu yorum yapmış. Üstelik alman malı diyorlar.
Siz bilirsiniz hocam iyi araştırın konuları felan öle alınHocam bütçeyi daha fazla arttırmak istemiyorum. Forumda bu priz hakkında konular açılmış ve kullananlar gayet olumlu yorum yapmış. Üstelik alman malı diyorlar.
Hocam bir de bu ikisi aynı değil mi? Kalite farkı olur mu?Alınabilir bu attığınız.
Bu son attığınızdan daha iyi diğeri.Hocam bir de bu ikisi aynı değil mi? Kalite farkı olur mu?
![]()
Hama Hm.137311 6'li Akım Korumalı Priz 2m Priz - Fiyatı, Yorumları
Hm.137311 6'li Akım Korumalı Priz 2m Priz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl