Bu akım korumalı priz nasıldır?

Selam arkadaşlar. Akım korumalı priz alacağım bu işimi görür mü,sizin önerdiğiniz kaliteli akım korumalı prizler nelerdir?
Bu iyi kaliteli

Hocam tunçmatik nasıldır peki? Bu markayı hiç duymadım ama siz eminseniz düşünebilirim.
Hocam ben de geçen günki bir konu açmıslardı orda gördüm hem indirimde hem de kullananlar baya bir memnun ben de almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tunçmatik nasıldır peki? Bu markayı hiç duymadım ama siz eminseniz düşünebilirim.
Tunçmatik aslına bakarsanız hiç kullanmadım bilmemdiğim konu hakkında yanlış bilgi vermeyeyim

Hocam ben de geçen günki bir konu açmıslardı orda gördüm hem indirimde hem de kullananlar baya bir memnun ben de almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tunçmatik aslına bakarsanız hiç kullanmadım bilmemdiğim konu hakkında yanlış bilgi vermeyeyim
Aslında fiyatı da baya düşmüş. Kaliteli olduğu anlaşılıyor.300 tl den düşmüş.

Ekler

• 20230617_123340.jpg
    20230617_123340.jpg
    184.9 KB · Hit: 52
https://ty.gl/d13b6n69po 1 kere alın sağlam alın derim ben kullanıyorum ve tanıdığım kişilerde kullanıyor tavsiyemdir

Bütçeyi az daha arttırıp Philips'in akım korumalı prizlerinden alsana.

Hocam bütçeyi daha fazla arttırmak istemiyorum. Forumda bu priz hakkında konular açılmış ve kullananlar gayet olumlu yorum yapmış. Üstelik alman malı diyorlar.
Alınabilir bu attığınız.

Hocam bütçeyi daha fazla arttırmak istemiyorum. Forumda bu priz hakkında konular açılmış ve kullananlar gayet olumlu yorum yapmış. Üstelik alman malı diyorlar.
Siz bilirsiniz hocam iyi araştırın konuları felan öle alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri