Neler Yeni

40000 TL Bütçeye Vatan PC'den Sistem Toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Grafik Tasarım
Instagram
keremcomd
Hocam sistemin parçalarını söyler misiniz ona göre paranını kurtaralım.
hocam sıfırdan parça parça toplıcam fibabanka yı kullanıyorum en rahat seçenekler bana vatanda oluşuyo yoksa bende itopya gibi pahalı bi yerden bile vatana göre ucuz sistemler kuruluyo

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
hocam sıfırdan parça parça toplıcam fibabanka yı kullanıyorum en rahat seçenekler bana vatanda oluşuyo yoksa bende itopya gibi pahalı bi yerden bile vatana göre ucuz sistemler kuruluyo
Gamegaraj en mantıklısı. 4070 var.
Sıfır zorunluysa tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
keremcomd
Gamegaraj en mantıklısı. 4070 var.
Sıfır zorunluysa tabi.
kanka 0 bilgisayar toplayacağım ama vatan bilgisayardan toplayacağım max bütçe 40k küsüratı olmaması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

toplama olarak toplayacağız parça parça

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
kanka 0 bilgisayar toplayacağım ama vatan bilgisayardan toplayacağım max bütçe 40k küsüratı olmaması lazım

toplama olarak toplayacağız parça parça
Hata edersin vatandan tek tek toplayarak
Biz diyeceğimizi diyelim de.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Benim arkadaşta senin gibi kendi toplanmasını izlemek istiyormuş
kesinlikle vatandan toplayarak hata yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
keremcomd
Hata edersin vatandan tek tek toplayarak
Biz diyeceğimizi diyelim de.
Hocam vatandan almak zorundayım vatan bilgisayarın topladığı hazır sistem olsun veya tek tek toplanmış sistem olsun farketmez bütçem 40 bin bu qcivarlarda bir bilgisayar lazım adobe uygulamalarının hepsinin rahatça kullanacağım istediğim oyunu istediğim ayarlarda 100 fps üstü oynayacağım bi bilgisayar lazım

Benim arkadaşta senin gibi kendi toplanmasını izlemek istiyormuş
kesinlikle vatandan toplayarak hata yaparsın
Hocam vatandan almak zorundayım banka ile ilgili bir sorundan ötürü yoksa internetteki sağlayıcılarda çok güzel fiyata bilgisayarlar var biliyorum

egebaranakk0

80+ Silver
Hocam vatandan almak zorundayım vatan bilgisayarın topladığı hazır sistem olsun veya tek tek toplanmış sistem olsun farketmez bütçem 40 bin bu qcivarlarda bir bilgisayar lazım adobe uygulamalarının hepsinin rahatça kullanacağım istediğim oyunu istediğim ayarlarda 100 fps üstü oynayacağım bi bilgisayar lazım

Hocam vatandan almak zorundayım banka ile ilgili bir sorundan ötürü yoksa internetteki sağlayıcılarda çok güzel fiyata bilgisayarlar var biliyorum
Tekirdağ da yaşiyomuşsun,Kanka yerinde olsam atlar otobüse itopya olur game garaj olur gaming gent tr olur gider uyguna parça parça 4070 DDR 5 sistem toplarım tekirdağ ile İstanbul arası çok yakın, zor olmamalı gidip sistem toplamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
keremcomd
Tekirdağ da yaşiyomuşsun,Kanka yerinde olsam atlar otobüse itopya olur game garaj olur gaming gent tr olur gider uyguna parça parça 4070 DDR 5 sistem toplarım tekirdağ ile İstanbul arası çok yakın, zor olmamalı gidip sistem toplamak
Kanka itopyada fibabanka kredi çıkartıyomu

egebaranakk0

80+ Silver
Sen vatana gider 40k ya 3080 + 5600 ikilisini zor toplarsın kazık yemek, dolandirilmak koymuyorsa git topla

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
keremcomd
Alamıyorum başka yerden bana fibabankanın geçtiği yerler lazım

Top Bottom