4000TL bütçede monitör önerisi

Erdal35

80+
Reaksiyon skoru
15
İyi forumlar 4000TL civarı bütçem var. 1080p, +144Hz, IPS panel monitör arıyorum öneriniz var mı?

Arkadaşım ASUS TUF GAMING VG249Q1A yı tavsiye etti sizce nasıldır

Monitörü alırken lütfen ölü piksel, ghosting sorunlarında iade alabilicek yerler tercih et mesela benim bildiğim kadarıyla itopya

Cw çıkarsa iade kabul etmezler mi
Burası türkiye hocam avrupa değil cw cihaza zarar veren bir şey değildir sadece sesten ibarettir ben takmam çalışsın yeter kafasındaysanız alınır tabii ki tek eksisi cw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörü alırken lütfen ölü piksel, ghosting sorunlarında iade alabilicek yerler tercih et mesela benim bildiğim kadarıyla itopya
Ghosting her monitörde az veya çok vardır tıpkı ıps glow gibi her kalitenin kusuru vardır ghosting iade etmek için bir sebep değildir. ölü piksel konusu doğru

Yine bu bütçede Lenovo monitör tavsiye ediyorlardı, modelini unuttum. Onu bilen var mı?

Burası türkiye hocam avrupa değil cw cihaza zarar veren bir şey değildir sadece sesten ibarettir ben takmam çalışsın yeter kafasındaysanız alınır tabii ki tek eksisi cw

Ghosting her monitörde az veya çok vardır tıpkı ıps glow gibi her kalitenin kusuru vardır ghosting iade etmek için bir sebep değildir. ölü piksel konusu doğru
Ölü piksel çıkarsa iade edebiliyoruz değil mi?

Yine bu bütçede Lenovo monitör tavsiye ediyorlardı, modelini unuttum. Onu bilen var mı?
Lenovo sadece her piyasada olayım diye monitör 1 2 tane var lenovo leptop alınır monitörü alınmz

Ölü piksel çıkarsa iade edebiliyoruz değil mi?
Yasal olarak iade hakkın var ama satıcılar bazen iade almamak için yok en az 3 tane ölü piksel gibi caydırma politikası izliyorlar bunun içinde 200 300 ucuza kaçacağım diye trendyoldan ufak satıcılardan almamak gerekiyor mediamarkt vatan amaazon bu üçlü firmadan alışveriş yapmanız daha iyi olur

Geri