🔥İndirim 1389 TL RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE

cohannan

80+
Reaksiyon skoru
236
1389 TL RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE

0ff55f45-d797-47c3-be6c-0b798fefcacd.png
7b0b7835-f6c3-48cf-84a9-46a270a29d28.png

bunu mu almak mantıklı yoksa darkmoshark m3'ü mü ya daa vgn draginflyı f1 pro yu mu ?

bunu mu almak mantıklı yoksa darkmoshark m3'ü mü ya daa vgn draginflyı f1 pro yu mu ?
f1 pro'nun stocku olsaydı f1 pro, onun dışında viper ultimate>m3 diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wraith skatez alırsanız viper ultimate bence bayağı iyi olur.

f1 pro'nun stocku olsaydı f1 pro, onun dışında viper ultimate>m3 diye düşünüyorum.

wraith skatez alırsanız viper ultimate bence bayağı iyi olur.
f1 pro gelse hemen onu alacam ama razer viper nasıldır sence internetteki yorunlarında fena durmuyor , f1 proyu keske alsaydım dedirtir mi acaba

f1 pro gelse hemen onu alacam ama razer viper nasıldır sence internetteki yorunlarında fena durmuyor
izlenimim fena olmadığı yönünde, fiyat olarak alınabilicek düzeyde dediğim gibi skatezleri pek kaliteli değilmiş onu da wraithten skatez alıp düzeltebilirsiniz. M3'ü ben de bayağı takip ettim de malzeme kalitesi olarak çok laf yedi o yüzden viper ultimate daha iyi olur diye düşünüyorum.

Razer deadhatterv2 den buna gecilir mi kablosuz mouse istiyorum herhangi bir kötü fark olur mu acaba

Fiyat iyi ama 74 gr.
normalde de 68 gr 3325 kullaniyorum bozuldu birine gecmek istiyorum ama bu fiyatları daha iyisi var mı da emin degilim

izlenimim fena olmadığı yönünde, fiyat olarak alınabilicek düzeyde dediğim gibi skatezleri pek kaliteli değilmiş onu da wraithten skatez alıp düzeltebilirsiniz. M3'ü ben de bayağı takip ettim de malzeme kalitesi olarak çok laf yedi o yüzden viper ultimate daha iyi olur diye düşünüyorum.
ben tutus yonunden sorun yasmaktan korktum , keske vgn f1 gelse de onu alsak çok guzel oldugunu soyleniliyo ama bir alternatifte model o hangisini almak daha mantıklı

Son düzenleme:
normalde de 68 gr 3325 kullaniyorum bozuldu birine gecmek istiyorum ama bu fiyatları daha iyisi var mı da emin degilim

ben tutus yonunden sorun yasmaktan korktum , keske vgn f1 gelse de onu alsak çok guzel oldugunu soyleniliyo ama bir alternatifte model o hangisini almak daha mantıklı
model o tercih ederdim ben

Geri