samet kulak
80+
- Reaksiyon skoru
- 127
arkadaşlar 2k monitör almayı düşünüyorum onun yerine 108 ya da 105'di ekran bi televizyon var ona bağlasam olmaz mı monitörün verdiği etkiyi verir mi
tam olarak bilmiyorum ya markası vestel ama tam ne bilmiyorum nasıl öğrenebilirim modelinitelevizyonun kaç hz olduğunu biliyor musun veya marka model yaz
arkasında etiketindeki kodu google a yazıp aratırsanız detaylı bilgiye ulaşırsınıztam olarak bilmiyorum ya markası vestel ama tam ne bilmiyorum nasıl öğrenebilirim modelini
kanka film izlemem ama 2k monitör almak istiyorum 27 inç boyutu ne yapayım senceknk yemin ediyom 3 aya gözler gider sakın alma illa film izliycem falan diyosan 27 veya 31 inç al tv de oyun mu oynanır gözünü seviyim monitör kaç milyon ışığı filtrelerken tv hiçbişey yapmıyor
2k monitör almak istiyorum ama 27 inç ne yapmam lazımLg 27 inç almiştim , 1gün sonra iade etmek zorunda kaldim yakından baksan gözün agriyor uzaga koysan oyunun tadini alamiyosun , 21.5 inç aldim geri . Film vs izleyeceksen büyük monitör al yoksa Oyun için tercih etme.