monitör vs televizyon

Reaksiyon skoru
127
arkadaşlar 2k monitör almayı düşünüyorum onun yerine 108 ya da 105'di ekran bi televizyon var ona bağlasam olmaz mı monitörün verdiği etkiyi verir mi

televizyonun kaç hz olduğunu biliyor musun veya marka model yaz

knk yemin ediyom 3 aya gözler gider sakın alma illa film izliycem falan diyosan 27 veya 31 inç al tv de oyun mu oynanır gözünü seviyim monitör kaç milyon ışığı filtrelerken tv hiçbişey yapmıyor

Lg 27 inç almiştim , 1gün sonra iade etmek zorunda kaldim yakından baksan gözün agriyor uzaga koysan oyunun tadini alamiyosun , 21.5 inç aldim geri . Film vs izleyeceksen büyük monitör al yoksa Oyun için tercih etme.

knk yemin ediyom 3 aya gözler gider sakın alma illa film izliycem falan diyosan 27 veya 31 inç al tv de oyun mu oynanır gözünü seviyim monitör kaç milyon ışığı filtrelerken tv hiçbişey yapmıyor
kanka film izlemem ama 2k monitör almak istiyorum 27 inç boyutu ne yapayım sence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lg 27 inç almiştim , 1gün sonra iade etmek zorunda kaldim yakından baksan gözün agriyor uzaga koysan oyunun tadini alamiyosun , 21.5 inç aldim geri . Film vs izleyeceksen büyük monitör al yoksa Oyun için tercih etme.
2k monitör almak istiyorum ama 27 inç ne yapmam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,182
Üyeler
192,935
Son üye
1OguzHan16
Geri