Nasıl Disiplinli Olabilirim

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
Arkadaşlar asıl amacım şu fitnessa gidiyorum kendimce güzel bir vücut yapmaya çalışıyorum fakat çok disiplinsizim yani öğleden sonra saat 3-4 gibi uyanıyorum ama aslında uyanamıyorum yataktan kalkasım gelmiyor. Okul tatil olduğu içinde erken yatma isteğim gelmiyor geceleri pc başında zevk çıkarmak istiyorum gece 3-4 gibi yatıyorum.

Disiplinli olmak için ekstra bişey yapmana gerek yok. Cidden istiyorsan zaten o düzen oturur. Ya seçim yapacaksın ya da bu düzende ilerleyeceksin. Erken kalkmak istiyorsan da geceden vazgeçiceksin yapacak bir şey yok

çok yağlı şeyler tüketiyorsan normal o geç kalkma veya kalkamama durumu

Valla dostum yatma, kalkma saatlerinden belli ki daha gençsin. Bu yaşlarda aileden gelirdi o disiplin. Ama merak etme zaten Türkiye'de yaşını alınca o disipline uymak zorunda kalıyorsun. Burada yaşamanın üstüne böyle şeyleri dert edipte kendini germe. Yaşa yaşamak istediğin gibi, kendini zorlama hiçbir şeye.

İlk 21 gün çok önemli onu başarabilirsen artık bir alışkanlık edinmiş olursun. Tam 5 haftadır diyet yapıyorum istikrarımı bozmadan 8 kilo verdim ve değişimi gördükçe insanın devam edesi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,692
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri