Rx6800 de aşırı drop yiyorum

MSI afterburner açıkken video veya ekran görüntüsü alıp buraya koyman gerekiyor. Sorun orada belli olur.

Hocam bende de 6800 var 2k ekranda bende çok nadiren drop yiyorum.Şahsi fikrim o kartın fullhd için çok güçlü kalması droplar o yüzden olabilir bence

Hocam bende de 6800 var 2k ekranda bende çok nadiren drop yiyorum.Şahsi fikrim o kartın fullhd için çok güçlü kalması droplar o yüzden olabilir bence
Doğru ama sıkıntı LoL de drop olması LoL için 2 k monitör olması falan farketmez ki bu arada sizde hangi monitör vardı belki iade edip 2k fecerim

Şuan yok ama ekran kartı bazı oyunlarda 98-99 kullanım bazen 96 sıcaklık olarak 50-60 derece İşlemci kullanımı da oyundan oyuna değişiyor ama sıcaklık 50-65 derece arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bunu nasıl anlayabilirim kac amper olduğunu

Yok sıvı soğutucu var zaten işlemci soğuk çalışıyor
Yav Allah aşkına o kart ile en az 2k da oynanır lütfen hakkını verin kartin fhd de böyle olur tabi MSI afterburner kur degerleri at

Bende de aynı sorun var BF2042'de 110 FPS'den sürekli 58 lere düşüp tekrar 110'a çıkıyor. Rx6800 59 derece oyunda 180W geçmiyor çektiği güç.

Bende de aynı sorun var BF2042'de 110 FPS'den sürekli 58 lere düşüp tekrar 110'a çıkıyor. Rx6800 59 derece oyunda 180W geçmiyor çektiği güç.
Bir ay boyunca falan 3070 vardı onda sorun yoktu. 240Wa kadar çekiyordu hiç drop olayı olmadı.

Doğru ama sıkıntı LoL de drop olması LoL için 2 k monitör olması falan farketmez ki bu arada sizde hangi monitör vardı belki iade edip 2k fecerim
144hz monitörün varsa 144de sabitle fps yi lolde.bende de sabitlemezsem drop oluyor lolde.

Arkadaşlar aşırı bir dropp yiyorum lolde bu arada bf5 de de yiyorum hatta bazen menü falan donuyo cidden sıkıldım bu işten sistem yeni lütfen yardımcı olun bana çare bulamıyorum
Ryzen 5 7600
RX 6800
16 GB tek modül Kingston ddr5-5200 MHz
500 GB msi ssd
hocam kartın önerilen çözünürlüğü 4k ,en az 2k çözünürülükte kullanılması lazım 1080pde drop yemesi kaçınılmaz gibi bir şey

v sync açmayı denediniz mi

hocam kartın önerilen çözünürlüğü 4k ,en az 2k çözünürülükte kullanılması lazım 1080pde drop yemesi kaçınılmaz gibi bir şey
Doğru ama işlemci güçlü ama

v sync açmayı denediniz m

LoL'de acayip fazla fps alınca kendi kendine geriye atıyor. Monitörünüz HZ'si kaç ise ona sabitleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,895
Üyeler
186,809
Son üye
bilaloguz
Geri