Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Ayın 22'sinde herhalde merkez bankasinin faizi yükseltileceği söyleniyor bu karar gram altın için kötü mü iyi mi
Hocam faiz sizce düşer mi yükselir mi demek istediniz?yükselir bnce ytd
Faiz zaten yukselcek ben altindan bahsediyorumHocam faiz sizce düşer mi yükselir mi demek istediniz?
Kanka yanlış anlama ama onun kararı sanki senin önceden bilebileceğin bir şey değil gibi yaFaiz zaten yukselcek ben altindan bahsediyorum
Benim kararım değilde uzmanların hepsi artacak diyor hemde ciddi orandaKanka yanlış anlama ama onun kararı sanki senin önceden bilebileceğin bir şey değil gibi ya
Benim için kötü ya telefon alıcam da gram altını bozdurmam lazım tabi ki yatırım tavsiyesi vermiyorsun ama sence kaça inerİlk etapta yeterli faiz artışı olursa doların düşmesine bağlı olarak bir miktar geri çekilme olması muhtemeldir gram altında. Ancak eninde sonunda yükseliş kaçınılmaz gibi duruyor.YTD.
dolar düşerse onunla birlikte yavaşça düşebilir ama türkiyedeki altın durumu ne olur önümüzdeki günlerde bilmiyorum tek etken bu değilBenim için kötü ya telefon alıcam da gram altını bozdurmam lazım tabi ki yatırım tavsiyesi vermiyorsun ama sence kaça iner