BU MONSTER ALINIR MI?

Tabi ki alınmaz..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden monster bu arada ?

Tabi ki alınmaz..

Neden monster bu arada ?
yani taksitle almayı düşünüyordum. monster özellikle olması gerekmiyor. güzel reklam yaptıkları için hep ilgimi çekmişti ondan dolayı önceliği monstera vermiştim. sizin önereceğiz bir marka veya bu özelliklere yakın laptop varsa atabilir misiniz?

Monster alınmaz sayılar
neden alınmaz ki?

Monster abra serisi alınmaz çok ısınıyor.
her şey reklam değildir bu arada. Sırf ömür boyu garanti diye monster alıp sonrasında ağlayan çoook gördüm ve asla da önermiyorum..

Bütçe Max nedir ?
Lenovo Legion , Asus rog, MSI , HP omen serilerine bakabilirsin

Monster abra serisi alınmaz çok ısınıyor.
her şey reklam değildir bu arada. Sırf ömür boyu garanti diye monster alıp sonrasında ağlayan çoook gördüm ve asla da önermiyorum..

Bütçe Max nedir ?
Lenovo Legion , Asus rog, MSI , HP omen serilerine bakabilirsin
anladım. peki çok teşekkür ederim. bütçem maks 35k.

Normalde monster severim son zamanlarda iyi işler yaptı, birçok kişiye de tavsiye ettim. Ben almazdım açıkçası bunu. Kazık gibi.

Daha Çarşamba günü iadesini yaptım. Abra A7 v14.3.6 serisini almıştım. Youtube da 1-2 defa video izlerken donma yapmıştı harici olarak fps değerlerim çok düşüktü bir türlü düzeltemediler.
Csgo 1280*720 low 100-150 fps
Raft Ultra 35-70 fps
Gta 5 Orta 70-110 fps
Ranch Yüksek 90-150 fps
2-3 defa destek ekibiyle görüştüm bir ton ayar yaptırdılar ama çözülmedi. Servise yollayın bakalım dediler ama sıfır cihazı servise yollayacağıma iade ederim dedim.

işlemci olarak önceliğim intel. kullandığım bir çok programda amd işlemcileri problem yaratabiliyor. o yüzden amd işlemci düşünmüyorum.

tongfang kasa. fena değil alınır kalitede. ama fiyat çok kötü trendyoldan falan bak. orda daha ucuza gelebilir cihaz kötü değil. monster alınmaz diye bişe yok çin malı hepsi casperi monsteri. hangi fabrikadan çıktığına bakmak lazım clevodan uzak durmak lazım. tongfang fena değil alınır. casper quanta kullanıyor oda sallantılı bi modeli iyi bi modeli kötü.

BU CİHAZDA ASLA ALINMAZ. Clevo kasa çünkü. Monsterla aynı fabrikadan çıkıyor :) incelemelerde ve kullanıcılarda işlemci hep 93 96 derecelerde. Bu cihazı soğutamazsınız. Kaçın, uzak durun. ASLA almayın. Fiyatının ucuz olma sebebi de belli zaten.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,242
Üyeler
193,306
Son üye
Kuzey7801
Geri