Masaüstü bilgisayarımdan açtığım dizi veya film kalite düşmeden daha büyük ekran ve yatarak izleme keyfi olması için nasıl yansıtırım. Her siteden her şekilde yansıtmak için ne yapabiliriz. Youtube için buton var yapıyoruz ama diğer sitelerde yok.
Kalite düşmemesi için en mantıklı yol tv ye hdmi ile bağlamak. Onun dışında uygulama ile yaparsan kalite düser diye biliyorum.Masaüstü bilgisayarımdan açtığım dizi veya film kalite düşmeden daha büyük ekran ve yatarak izleme keyfi olması için nasıl yansıtırım. Her siteden her şekilde yansıtmak için ne yapabiliriz. Youtube için buton var yapıyoruz ama diğer sitelerde yok.
Kasa arka girişi ile televizyon arasındaki mesafe 1 metreden fazla.Kalite düşmemesi için en mantıklı yol tv ye hdmi ile bağlamak. Onun dışında uygulama ile yaparsan kalite düser diye biliyorum.
Tv nizde wifi üzerinden yansıtma olabilir. Bi bakın derim.Kasa arka girişi ile televizyon arasındaki mesafe 1 metreden fazla.
TV' de wife var ama bağlanmıyordu en son. Wife bağlasam bile nasıl yapacağım?Tv nizde wifi üzerinden yansıtma olabilir. Bi bakın derim.
TV' de wife var ama bağlanmıyordu en son. Wife bağlasam bile nasıl yapacağım?
Miracast desteklemiyor diyor cihaz için. Çözümünü de bulamadım![]()
Bilgisayar Ekranı Kablosuz Olarak TV’ye Nasıl Yansıtılır?
Windows 10 ve sonrası bilgisayarları kablosuz bağlantı ile kolayca televizyona yansıtma işlemini mutlaka okuyun.www.webtekno.com
Ekran yansıtma ve bilgisayarınıza veya kablosuz ekranınıza yansıtma - Microsoft Desteği
Ekran yansıtmayı ve bir cihazdan diğerine içerik yansıtmayı öğrenin.support.microsoft.com
O zaman tek çözüm kasayı tv nin yanına taşımak.Miracast desteklemiyor diyor cihaz için. Çözümünü de bulamadım
Ya da 1,5 2 metre neyse hdmı kablosu almak muhtemelen. Hangi girişi kullanırsam kalite en az şekilde düşer.O zaman tek çözüm kasayı tv nin yanına taşımak.
Hdmi kablosu uzadıkça kalite düser mi bilmiyorum( kaliteli bir kabloyla duşeceğini sanmıyorum). Pc niz apu ise anakartınızın hangi girişine takarsanız takın kalite değişmez.Ya da 1,5 2 metre neyse hdmı kablosu almak muhtemelen. Hangi girişi kullanırsam kalite en az şekilde düşer.
Apu değil. Var mı bildiğiniz kaliteli güzel bir kablo uzun. Sıkıldım biraz pc başında bir şeyler izlemekten.Hdmi kablosu uzadıkça kalite düser mi bilmiyorum( kaliteli bir kabloyla duşeceğini sanmıyorum). Pc niz apu ise anakartınızın hangi girişine takarsanız takın kalite değişmez.
Apu değilse zaten ekran kartı girişine takacaksınız. Ugreen kaliteli markadır. Ben bunu öneririm.Apu değil. Var mı bildiğiniz kaliteli güzel bir kablo uzun. Sıkıldım biraz pc başında bir şeyler izlemekten.