- Reaksiyon skoru
- 290
arkadaşlar bıçak lazım çakı yani taşımak için güzel sağlam olsa yeter bi kaç kere aldım elimde dağıldı trendyolda felan var oralardan önerebilirsiniz
Çöp![]()
Columbia Ejderha Çakı Ahşap Gri 23cm - Polis Sepeti
Columbia Ejderha Çakı Ahşap Gri 23cmwww.polissepeti.com
en iyi çakılardan.
Çakı ustalık işidir.
İşin tam olarak uzmanı olmasamda bunun ve türevlerinin çok kötü çakılar olduğunu biliyorum. Eğerki gerçekten kaliteli bir çakı istiyorsan 1500tl altı kurtarmaz. Bunun ağzı bile makina ağzı. Ne ısı görmüş ne kaliteli malzemeyle yapılmış nede bileylenmiş. Mekanizmasınıda biliyorum çok kötü çakma bir çakı bu.Çakı ustalık işidir.
Sen bilmezsin bu işi. Ben ve babam yıllardır çakı işindeyiz. Bu çakı çak dedinmi keserİşin tam olarak uzmanı olmasamda bunun ve türevlerinin çok kötü çakılar olduğunu biliyorum. Eğerki gerçekten kaliteli bir çakı istiyorsan 1500tl altı kurtarmaz. Bunun ağzı bile makina ağzı. Ne ısı görmüş ne kaliteli malzemeyle yapılmış nede bileylenmiş. Mekanizmasınıda biliyorum çok kötü çakma bir çakı bu.
![]()
Columbia Ejderha Çakı Ahşap Gri 23cm - Polis Sepeti
Columbia Ejderha Çakı Ahşap Gri 23cmwww.polissepeti.com
en iyi çakılardan.
Çakı ustalık işidir.
İşin tam olarak uzmanı olmasamda bunun ve türevlerinin çok kötü çakılar olduğunu biliyorum. Eğerki gerçekten kaliteli bir çakı istiyorsan 1500tl altı kurtarmaz. Bunun ağzı bile makina ağzı. Ne ısı görmüş ne kaliteli malzemeyle yapılmış nede bileylenmiş. Mekanizmasınıda biliyorum çok kötü çakma bir çakı bu.
bütçemi belirtmeyi unutmuşum 120 TLSen bilmezsin bu işi. Ben ve babam yıllardır çakı işindeyiz. Bu çakı çak dedinmi keser
Yıllardır çakı işinde olduğunuz çok belli. Çünkü stiletto doğru düzgün kesmez asıl amacı saplamaktır ve bunların ağz8 makina ağzı olup doğru düzgün kesmez. Bu çakma columbiaların menşei aynı. Zaten bıçak kısmındaki makina çizgilerindende anlayabilirsin.Sen bilmezsin bu işi. Ben ve babam yıllardır çakı işindeyiz. Bu çakı çak dedinmi keser
120tl ye düzgün bişey pek bulamazsın. 2. Gün elinde kalır.bütçemi belirtmeyi unutmuşum 120 TL
Öyle sürekli aç kapat yapmam sadece cebimde durcakYıllardır çakı işinde olduğunuz çok belli. Çünkü stiletto doğru düzgün kesmez asıl amacı saplamaktır ve bunların ağz8 makina ağzı olup doğru düzgün kesmez. Bu çakma columbiaların menşei aynı. Zaten bıçak kısmındaki makina çizgilerindende anlayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
120tl ye düzgün bişey pek bulamazsın. 2. Gün elinde kalır.
Öyle sürekli aç kapat yapmam sadece cebimde durcak