Öneri Kaliteli keskin çakı önerisi

Messinin Ronaldosu

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
arkadaşlar bıçak lazım çakı yani taşımak için güzel sağlam olsa yeter bi kaç kere aldım elimde dağıldı trendyolda felan var oralardan önerebilirsiniz

Çakı ustalık işidir.
İşin tam olarak uzmanı olmasamda bunun ve türevlerinin çok kötü çakılar olduğunu biliyorum. Eğerki gerçekten kaliteli bir çakı istiyorsan 1500tl altı kurtarmaz. Bunun ağzı bile makina ağzı. Ne ısı görmüş ne kaliteli malzemeyle yapılmış nede bileylenmiş. Mekanizmasınıda biliyorum çok kötü çakma bir çakı bu.

İşin tam olarak uzmanı olmasamda bunun ve türevlerinin çok kötü çakılar olduğunu biliyorum. Eğerki gerçekten kaliteli bir çakı istiyorsan 1500tl altı kurtarmaz. Bunun ağzı bile makina ağzı. Ne ısı görmüş ne kaliteli malzemeyle yapılmış nede bileylenmiş. Mekanizmasınıda biliyorum çok kötü çakma bir çakı bu.
Sen bilmezsin bu işi. Ben ve babam yıllardır çakı işindeyiz. Bu çakı çak dedinmi keser

Eğerki ucuz olsun kaliteli olsun(fiyatına göre) ve yıllarca dayansın istiyorsan microtechin 1k üzeri modellerini öneririm.

en iyi çakılardan.

Çakı ustalık işidir.

Sen bilmezsin bu işi. Ben ve babam yıllardır çakı işindeyiz. Bu çakı çak dedinmi keser
bütçemi belirtmeyi unutmuşum 120 TL

Yıllardır çakı işinde olduğunuz çok belli. Çünkü stiletto doğru düzgün kesmez asıl amacı saplamaktır ve bunların ağz8 makina ağzı olup doğru düzgün kesmez. Bu çakma columbiaların menşei aynı. Zaten bıçak kısmındaki makina çizgilerindende anlayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçemi belirtmeyi unutmuşum 120 TL
120tl ye düzgün bişey pek bulamazsın. 2. Gün elinde kalır.

Yıllardır çakı işinde olduğunuz çok belli. Çünkü stiletto doğru düzgün kesmez asıl amacı saplamaktır ve bunların ağz8 makina ağzı olup doğru düzgün kesmez. Bu çakma columbiaların menşei aynı. Zaten bıçak kısmındaki makina çizgilerindende anlayabilirsin.

120tl ye düzgün bişey pek bulamazsın. 2. Gün elinde kalır.
Öyle sürekli aç kapat yapmam sadece cebimde durcak

Öyle sürekli aç kapat yapmam sadece cebimde durcak
Fiyatına göre bedava resmen. Bende 2 tane çekecem yarın.

Yalnız dikkat et 2 farklı ürün var onlardan birini gönderiyorlar ucu sivri olan değil diğeri daha kaliteli. Birazda şans işi gibi ama kötüden gelirse iade edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,257
Üyeler
189,817
Son üye
aEmir__
Geri