Saatine 25 TL'ye çalışmak iyi mi?

z0rden

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
yaz işi buldum bir kafe saat 6da gel gece1-2ye kadar çalışabilirsin dedi saatlik ilk gün 20 eğer iyiysen 25 vs diye artar dedi (1 aylık garsonluk yaptım yani deneyimliyim o yüzden en az 25 yapar) sizce saatlik 25 TL'ye çalışmak mantıklı mı çünkü aylık 6-7k ediyor asgari ücret 11k olduğu için pek mantıklı gelmedi.

yaz işi buldum bir kafe saat 6da gel gece1-2ye kadar çalışabilirsin dedi saatlik ilk gün 20 eğer iyiysen 25 vs diye artar dedi (1 aylık garsonluk yaptım yani deneyimliyim o yüzden en az 25 yapar) sizce saatlik 25 TL'ye çalışmak mantıklı mı çünkü aylık 6-7k ediyor asgari ücret 11k olduğu için pek mantıklı gelmedi.
yok

Yaşın kaçtı senin 13-14 tü galiba

Yaşın kaçtı senin 13-14 tü galiba
18 yani başka yerlere de bakabilirim 3-4 restoran gibi yer var ama genelde seni ararız deyip duruyorlar sıkıldım evde boş boş durmaya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarın gideyim ben de biraz daha ücret konuşayım belki ilk hafta beni denemesi için azdır eğer yoksa çıkarım

Sabah 6 mı o o kadar çalışılmaz.

18 yani başka yerlere de bakabilirim 3-4 restoran gibi yer var ama genelde seni ararız deyip duruyorlar sıkıldım evde boş boş durmaya

Yarın gideyim ben de biraz daha ücret konuşayım belki ilk hafta beni denemesi için azdır eğer yoksa çıkarım
18 yaşinda adam akıllı işlere girebilecekken 6-7k ya hamallık mi yapicaksin bunu hayvan bile düşünür 6-7k bu yaşta ne demek diye ( troll olduğunu düşünüyorum )

18 yaşinda adam akıllı işlere girebilecekken 6-7k ya hamallık mi yapicaksin bunu hayvan bile düşünür 6-7k bu yaşta ne demek diye ( troll olduğunu düşünüyorum )
2 haftadır iş arıyorum çoğu öğrencisin veya deneyimin az diye reddediyor bende piyasa ne diye soruyorum iyi yarın tekrar konuşurum hemen troll kalıbını yapıştırman üzdü doğrusu

Git marketlerde part time falan çalış. Ya da direkt markette normal ise gir. İlla bulursun. 6-7K ne ya? 14 yaşındaki çocuklar o kadar alıyor zaten.
2 haftadır arıyorum ya cv diyorlar ya kariyer.nette bulabilirsin ya da öğrencisin sadece yaz için adam aramıyoruz diye reddediyorlar kalan 2-3 yer var cidden 7k ise çıkarım teşekkürler yorumun için

Bir kaç mesajına şahit oldum ondan
tüh ya ne demişim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,868
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri