Gpu boştayken bile 55-60 derecelerde çalışıyor. Soğutmak için ne yapabilirim ?

Wallpaper Engine kullanıyorsan bu uygulama şu aralar GPU nun fazla ısınmasına neden oluyor önceden böyle değildi bir kaç güncellemeden sonra başladı
Kral ben kullanyorum bi 6 aydır ama yeni oldu. Daha bu bugün oyun oynuyordum gta 5 sonra pc birden kapandı. Hafiften yanık kokusu geldi benimde ödüm patladı tabi. Hemen aldım temizledim çalışıyor şuan pc oyun fln da oynuyorum bi sıkıntı yok ama durum böyle boşta 55 derece fln.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yükte ne kadar oluyor
80-85 arası kral.

ekran kartının uygulamasından start stop fan ayari vardir onu manuel al ayarla kendine göre

Kral ben kullanyorum bi 6 aydır ama yeni oldu. Daha bu bugün oyun oynuyordum gta 5 sonra pc birden kapandı. Hafiften yanık kokusu geldi benimde ödüm patladı tabi. Hemen aldım temizledim çalışıyor şuan pc oyun fln da oynuyorum bi sıkıntı yok ama durum böyle boşta 55 derece fln.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

80-85 arası kral.
Kart nedir ? Marka nedir ?

Daha bu bugün oyun oynuyordum gta 5 sonra pc birden kapandı. Hafiften yanık kokusu geldi
cok.ciddi bir durum. psu veya ekran kartı yakında tehlike altında olabilir. sıcaklık artiysa ekran karti gibi. ama belki psu arizaya gecmistir ekran kartına fazla voltaj ayarsiz akim vs . veriyordur. bence bir baktir ikisine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,446
Üyeler
185,099
Son üye
android.ipad
Geri