kart yeni bişeyse bi dereceyi geçmediği için fanları çalıştırmıyodurYardımcı olursanız memnun olurum. iyi forumlar...
Wallpaper Engine kullanıyorsan bu uygulama şu aralar GPU nun fazla ısınmasına neden oluyor önceden böyle değildi bir kaç güncellemeden sonra başladıYardımcı olursanız memnun olurum. iyi forumlar...
yükte ne kadar oluyorYardımcı olursanız memnun olurum. iyi forumlar...
Kral ben kullanyorum bi 6 aydır ama yeni oldu. Daha bu bugün oyun oynuyordum gta 5 sonra pc birden kapandı. Hafiften yanık kokusu geldi benimde ödüm patladı tabi. Hemen aldım temizledim çalışıyor şuan pc oyun fln da oynuyorum bi sıkıntı yok ama durum böyle boşta 55 derece fln.Wallpaper Engine kullanıyorsan bu uygulama şu aralar GPU nun fazla ısınmasına neden oluyor önceden böyle değildi bir kaç güncellemeden sonra başladı
80-85 arası kral.yükte ne kadar oluyor
Kart nedir ? Marka nedir ?Kral ben kullanyorum bi 6 aydır ama yeni oldu. Daha bu bugün oyun oynuyordum gta 5 sonra pc birden kapandı. Hafiften yanık kokusu geldi benimde ödüm patladı tabi. Hemen aldım temizledim çalışıyor şuan pc oyun fln da oynuyorum bi sıkıntı yok ama durum böyle boşta 55 derece fln.
Mesaj otomatik birleştirildi:
80-85 arası kral.
Havalar sıcak normaldir. Benimde 50-51 arası. Herhangi bir sorun teşkil etmez.sapphire rx 470 4gb
bakım yapmadıysan normalsapphire rx 470 4gb
cok.ciddi bir durum. psu veya ekran kartı yakında tehlike altında olabilir. sıcaklık artiysa ekran karti gibi. ama belki psu arizaya gecmistir ekran kartına fazla voltaj ayarsiz akim vs . veriyordur. bence bir baktir ikisineDaha bu bugün oyun oynuyordum gta 5 sonra pc birden kapandı. Hafiften yanık kokusu geldi
Referans tasarım ise normal.sapphire rx 470 4gb