o da 800k degıl daha ucuzsanırım 0 sadece egea alabılırısn
800 e ikinci el km düşük volkswagen veya skoda modellerine bakabilirsiniz.Anneme araç bakıyorum evde tek araba zor oluyor 2. araba olarak küçük büyük farketmez 800 e kadar 0 araç istiyorum kredi çekiceğim için. Önerilerinizi beklerim.
800 e ikinci el km düşük volkswagen veya skoda modellerine bakabilirsiniz.
Kredi çekicektim fakat 400 den fazla çekilmiyormuş üzüldüm açıkçası.sanırım 0 sadece egea alabılırısn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o da 800k degıl daha ucuz
araba piyasası gerçekten gereksiz pahalı yaKredi çekicektim fakat 400 den fazla çekilmiyormuş üzüldüm açıkçası.
Ben hakkımı helal etmiyorum bu hükümetinde oy verenlerinde allah cezasını tez zamanda ölmeden versin ben araba alamıyorum kafayı yicem lan 2018 de tucson aldım 102.500 e çok rahat kredi ödüyordum şimdi 1 maşıma 400.000 tl lik krediye yetmiyor.araba piyasası gerçekten gereksiz pahalı ya
Dur kanka ne 2.si bırak bizde alalımBen hakkımı helal etmiyorum bu hükümetinde oy verenlerinde allah cezasını tez zamanda ölmeden versin ben araba alamıyorum kafayı yicem lan 2018 de tucson aldım 102.500 e çok rahat kredi ödüyordum şimdi 1 maşıma 400.000 TL lik krediye yetmiyor.
4 kişilik araca ihtiyacım var maalseef.Elektrikli araç şarj etme imkanınız var ise RW20 öneririm güzel araç
Kredi olarak hangi banka iyi hocam kredi çıkıyor mu bir de 400 e ne kadar faiz geliyoAnneme araç bakıyorum evde tek araba zor oluyor 2. araba olarak küçük büyük farketmez 800 e kadar 0 araç istiyorum kredi çekiceğim için. Önerilerinizi beklerim.
Ziraat olarak gördüm.Kredi olarak hangi banka iyi hocam kredi çıkıyor mu bir de 400 e ne kadar faiz geliyo
Ziraat 3 ay önce max 250 veriyoruz demişti, şimdi daha da düşürmüştür. O dönemde Ibiza aldım, memnunum. Zaten sıfır araç seçme şansın yok, bulduğunu almak zorundasın.Ziraat olarak gördüm.
Alıntıyı görüntüle