Yardım 800.000TL YE KADAR 0 ARAÇ ÖNERİSİ

Farex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,356
Bütçe
800000
Anneme araç bakıyorum evde tek araba zor oluyor 2. araba olarak küçük büyük farketmez 800 e kadar 0 araç istiyorum kredi çekiceğim için. Önerilerinizi beklerim.

Anneme araç bakıyorum evde tek araba zor oluyor 2. araba olarak küçük büyük farketmez 800 e kadar 0 araç istiyorum kredi çekiceğim için. Önerilerinizi beklerim.
800 e ikinci el km düşük volkswagen veya skoda modellerine bakabilirsiniz.

Uygunsuz davranış
araba piyasası gerçekten gereksiz pahalı ya
Ben hakkımı helal etmiyorum bu hükümetinde oy verenlerinde allah cezasını tez zamanda ölmeden versin ben araba alamıyorum kafayı yicem lan 2018 de tucson aldım 102.500 e çok rahat kredi ödüyordum şimdi 1 maşıma 400.000 tl lik krediye yetmiyor.

Ben hakkımı helal etmiyorum bu hükümetinde oy verenlerinde allah cezasını tez zamanda ölmeden versin ben araba alamıyorum kafayı yicem lan 2018 de tucson aldım 102.500 e çok rahat kredi ödüyordum şimdi 1 maşıma 400.000 TL lik krediye yetmiyor.
Dur kanka ne 2.si bırak bizde alalım :D engelli indiriminden faydalanacaz, faydalanacaz da araç yok :S

Elektrikli araç şarj etme imkanınız var ise RW20 öneririm güzel araç

hocam bulursanız 1.5 dizel otomatik focus , 1.6 tdi golf öneririm . ben olsam bu bütçeye turbo benzinli alırdım ama az yaksın istiyorsanız bunlar var . Mümkün olduğunca düşük kmlilere bakardım ben bu motorlar 1.5 dci ya da 1.3 Multijet değil parçası daha pahalı arıza yaparsa

Kredi olarak hangi banka iyi hocam kredi çıkıyor mu bir de 400 e ne kadar faiz geliyo

Kredi olarak hangi banka iyi hocam kredi çıkıyor mu bir de 400 e ne kadar faiz geliyo
Ziraat olarak gördüm.
1688331083860.png

Geri