Yardım Mining yapılmış kart düzeltilir mi?

Reaksiyon skoru
2
Sahibinden ekran kart bakarken adamın biri ucuza ekran kartı satıyordu niye bu kadar ucuz diye bakınca 3 ay mining yapıldığını öğrendim. Adama testlerini yapmasını istedim ve adam ekran kartı 80 derece gördüğünü söyledi acaba bu ekran kartını alsam padlerini değiştirme gibi şeylerini yaparsam tekrar düzgün çalışır mı?

bakımını yaparsan gayet iyi çalışir

Sahibinden ekran kart bakarken adamın biri ucuza ekran kartı satıyordu niye bu kadar ucuz diye bakınca 3 ay mining yapıldığını öğrendim. Adama testlerini yapmasını istedim ve adam ekran kartı 80 derece gördüğünü söyledi acaba bu ekran kartını alsam padlerini değiştirme gibi şeylerini yaparsam tekrar düzgün çalışır mı?
Ne kadara satıldığı da önemli, ve emin ol sadece 3 ay yapmamıştır.

fiyata göre değişir ama muhtemelen 3 değil 23ay mining yapılmıştır bakım yaparsın düzelir ama fiyat ve model çok önemli burada

O kart temiz bakılmamış muhtemelen mining sırasında aynı model mining yapılmış daha temizi face gruplarında vardır

Bu 3 ay mining yapılmış şeklindeki pazarlama şeklini 6 yaşındaki papağanı 6 aylık diye satan hayvan dükkânlarında görmüştüm bir ara.

9000 adam 8500'e koymuş
Hocam 500 daha koyarsanız garantili var
1688330220906.png

fiyat çok face gruplarından kovalayın 3 ay yapacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,273
Üyeler
185,245
Son üye