Ben şuanda Dmc 5 ve mount and blade bannerlord aldım.Steam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Valla satisfactory e benim kafam yetmedi 1 2 saat oynadım duruyo öyleBen şuanda Dmc 5 ve mount and blade bannerlord aldım.
Sepette Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, Dyling light 2 ve Satisfactory var.
Sizce Dl2yi 50-60 Fps oynamak mı arkadaş ile Satisfactory oynamak mı ?
Birde epic games indiriminde de marvels spider man remastered almayı düşünüyorum.
henüz almadıkSteam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Dying Light 2 iyidirBen şuanda Dmc 5 ve mount and blade bannerlord aldım.
Sepette Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, Dyling light 2 ve Satisfactory var.
Birde epic games indiriminde de marvels spider man remastered almayı düşünüyorum.
Bende 90 saat warband oynamış biri olarak, bannerlor aldım pek sarmadı beni, oyuna kendimi kaptıramadım bir türlü, warbandda aldığım o hazzı alamadım oyundan.henüz almadık
70 saat warband oynadım bannerlord alınır mı pek değişiklik göremedim oyunda
Satisfactory için arkadaş ile oynamak yazmışsın, yeni gördüm. Ben tek başıma oynamıştım. Arkadaş ile saracağını düşünüyorum. Birlikte öğrenmek eğlenceli olur bence.Ben şuanda Dmc 5 ve mount and blade bannerlord aldım.
100 lira falan olsa sorgusuz alırdım da işte 200tl de vermek istemiyorum warband çok ayrı bir zevk oynaması keyifliydiBende 90 saat warband oynamış biri olarak, bannerlor aldım pek sarmadı beni, oyuna kendimi kaptıramadım bir türlü, warbandda aldığım o hazzı alamadım oyu
Benimde merak ettiğim bir türdü zaten benim dying light 2yi oynamama sıra gelene kadar bayağı bir sürecek diye düşünüyorum. Zira kütüphanede daha el sürülmemiş taş gibi Rdr 2 ve Gow var.Bende 90 saat warband oynamış biri olarak, bannerlor aldım pek sarmadı beni, oyuna kendimi kaptıramadım bir türlü, warbandda aldığım o hazzı alamadım oyundan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satisfactory için arkadaş ile oynamak yazmışsın, yeni gördüm. Ben tek başıma oynamıştım. Arkadaş ile saracağını düşünüyorum. Birlikte öğrenmek eğlenceli olur bence.
İşte gerçek yatırımcı diyeceğim ama o kapsülleri satınca da aynı kapıya çıkıyor iş orası kötü.Aga alamadık ki bişey ya. Oyun bulamadım doğru düzgün. Cyberpunk alcaktım 400 lira etmez diyip 400 liraya kapsül aldım oyunu da Torrentten indirdim![]()
Aynen öyle, ben 123tl ye almıştım bannerlordu. Sağolsun csgo sayesinde bir çok oyunu zam yemeden aldım100 lira falan olsa sorgusuz alırdım da işte 200tl de vermek istemiyorum warband çok ayrı bir zevk oynaması keyifliydi
Steam puanı kasmış oldum aga bedavadan 5-10 kuruşta kar ettik kapsül başına o kadar. Bi 7-8k puan da harcadımBenimde merak ettiğim bir türdü zaten benim dying light 2yi oynamama sıra gelene kadar bayağı bir sürecek diye düşünüyorum. Zira kütüphanede daha el sürülmemiş taş gibi Rdr 2 ve Gow var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte gerçek yatırımcı diyeceğim ama o kapsülleri satınca da aynı kapıya çıkıyor iş orası kötü.