Yaz İndiriminde Neler Aldınız

Crack re4 remake indirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Battlefield V, Hellblade: Senua's Sacrifice, The Walking Dead: The Telltale Definitive Edition, Yaga, NieR:Automata, Mortal Shell, Ryse: Son of Rome, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Disco Elysium: The Final Cut, Metro Exodus, Beholder 2, Dying Light 2, Sea of Thieves, Subnautica, Sniper Elite 4: Deluxe Edition, Undertale - Game + Soundtrack Bundle, Stardew Valley, Thief Simulator, Watch Dogs 2, Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Deluxe Edition, Portal 2, PAYDAY 2, 7 Days to Die, Raft, Stranded Deep, theHunter: Call of the Wild, ARK: Survival Evolved, Grand Theft Auto V, Sid Meir's Civizilation VI, Son's of the Forest,GRIS, Oxygen Not Included, To The Moon, Bioshock Infinite, V Rising, Don't Starve, Batman: Arkham Collection, Children of Morta, Prison Architect
Az olmuş hocam

Altta aldıklarımı atmıştım ek olarak bunları da alacağım ancak fiyatının ederi olmayan ya da başka yerden key şeklinde alınacak olanlar varsa bilgilendirebilirseniz sevinirim.
steamyazindirimleri2023indie.jpg

kapaülleri 6 liradan alalım da he 10-15 olunca satarız çok beklersiniz 😂

Satarsınız ama min 2x yapması en az 1 senesi var. Major turnuvalarından zarar yapan insan evladı yoktur, panik satış yapmazsan tabi. 2017 Atlanta majorunde 90 kuruştan aldığım stickerları 2 sene önce 40x iken sattım şuan 100x yapanlar var. Tamamen uzun oluklu bir yatırım tercihi majör yatırımları.

Aldıklarım

Alıntıyı görüntüle

Alsam mı almasam mı diye düşündüklerim.
Alıntıyı görüntüle
Reis ready or not ta arkadaşın yoksa tek başına zevk alacağını sanmam. Ben almıştım geri iade ettim. Yanıma zorla bot veriyor tek giremiyorum operasyona. Tek başına oynarsan Zero Hour öneririm. Ama arkadaşın ile oynayacaksan ready or not iyidir.

Usta half life oynamadıysan ilk ondan başlamanı öneririm. Bide black mesa vardı half life remake, eğer eski sürümü sarmazsa ona bak derim o da aşırı iyi çünkü. Half Life Source almanı önermem hem mp sinde çok adam yok hemde normal half life daha iyi bence.

Altta aldıklarımı atmıştım ek olarak bunları da alacağım ancak fiyatının ederi olmayan ya da başka yerden key şeklinde alınacak olanlar varsa bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Reis burda tek yorum yapabileceğim Assetto Corsa. Kaliteli bir direksiyon setin yoksa çok zevk alacağını sanmam. En azından benim için öyle oldu yani. Gamepad ile denedim klavye fare ile denedim ama yok oyun direksiyon seti istiyor.

Ama yinede zam yemesi muhtemel bir oyun, bir şeyde diyemiyorum..

Son düzenleme:
Beyond two souls
Detroit Become Human
The Walking Dead Definitive Edition (Türkçe yaması vardı ama paralıydı galiba)
Cyberpunk 2077
Rdr2 türkçe yaması vardı
Kanka daha önce detroiti izleyerek bitirmiştim 71tl ye alınır mı sence

Reis ready or not ta arkadaşın yoksa tek başına zevk alacağını sanmam. Ben almıştım geri iade ettim. Yanıma zorla bot veriyor tek giremiyorum operasyona. Tek başına oynarsan Zero Hour öneririm. Ama arkadaşın ile oynayacaksan ready or not iyidir.
Ready or Not videolarına baktığımda tek başına oynayan insanlar vardı, Zero Hour'unda yorumları kafamı karıştırdı. Ben yine de indirimin sonlarına doğru Ready or Not alıp bi denim gelecek zamlara göre iadeyi basarım. Öneri için teşekkürler.

Geri