Qruyemisch
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
205Resimdeki direnç 502 mi 205 mi? Bir de bunları internette bulamadım yerine ne kullanabilirim?
205 istanbuldaysanız karaköy tramvay durağına gelin orda hemen elektronik pasajcısı var istediğin elektronik eşyayı bulursunuzResimdeki direnç 502 mi 205 mi? Bir de bunları internette bulamadım yerine ne kullanabilirim?
dostum orası uzak gelir bana205 smd direnç. İstanbul Karaköy'de Elektronikçiler çarşısı var. Orada olabilir.
ölçemiyorum zaten arızalı parça kısa devre yapıyor205 sanırım
Ölçü aletiyle ölçmeyi deneyin
internet alışveriş sitesi vardı elektronik malzemeler satan ordan alabilirsinizdostum orası uzak gelir bana
internette bulamadım dostum eğer herşeyin olduğu bir site biliyorsan link atabilirmisin ?internet alışveriş sitesi vardı elektronik malzemeler satan ordan alabilirsiniz
Malzeme pcb'ye elle değil dizgi makinesi ile takılmış. Dizgi makineleri malzemeyi feederdan alırken hep aynı rotasyonu yaparak pcb'ye yerleştirir. Dolayısıyla dirençte yazının yönünü yok sayar. Pcb'ye ters takılması da kimsenin umurunda olmaz.205, devreye ters direnç koyulduysa eğer o lehimi yapanın 35 kuşağına söverler![]()
Ölçü aleti olmayan amatör adam devreyi yaktıktan sonra bir güzel söver, umrunda da olur. Alet ne aleti belli bile olmuyor handmade olamaz mı?Malzeme pcb'ye elle değil dizgi makinesi ile takılmış. Dizgi makineleri malzemeyi feederdan alırken hep aynı rotasyonu yaparak pcb'ye yerleştirir. Dolayısıyla dirençte yazının yönünü yok sayar. Pcb'ye ters takılması da kimsenin umurunda olmaz.