Tweaked ve docphangi ayarı değiştirdiniz
PC çalışıyor zaten görüntü gelmiyor büyük ihtimal dönüştürücüden kaynaklıBios pilini,ramleri ve işlemciyi çıkar tak yapın sırasıyla düzelene kadar.
Tweaked bide docp ayarı knkhangi ayarı değiştirdiniz
İşe yararmı senceBios pilini,ramleri ve işlemciyi çıkar tak yapın sırasıyla düzelene kadar.
Bios ayarını yaptıktan sonra görüntü gelmedi dediniz.Eğer sorun bios ayarındaysa siz bios pilini çıkar tak veya cpu'yu çıkar tak yaparsanız bios ayarlarınız sıfırlanacak ve sorun biostaysa sorun çözülecek.Tweaked bide docp ayarı knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşe yararmı sence
Knk ilk kurduğumda hiç sorun yoktu bios ayar yaptım ekrana daha görüntü gelmedi dönüştürücüyü elledim fln mavi ışık yandı monitörün yani ekran veriyor ışığı hemen kırmızıya döndü fln dönüştürücü geri iade edip başka aldım bu akşam dönüştürüyü deniyeceğim olmazsa bios pil çıkarcam takcam olmazsa ram çıkarıp yerlerini değiştireceğim olmazsa yazarm. KanziBios ayarını yaptıktan sonra görüntü gelmedi dediniz.Eğer sorun bios ayarındaysa siz bios pilini çıkar tak veya cpu'yu çıkar tak yaparsanız bios ayarlarınız sıfırlanacak ve sorun biostaysa sorun çözülecek.
Kral zaten VGA HDMI dönüştürücü takıyorum onu bugün geri iade edip başka aldım belki ekran kartımla alakalıdır falan dedim lsptopba taktım çıt yokhdmi falan varsa tvye takmayı dene en azından kabloyla alakalı olup olmadıgını anlarsınız
dostum yukarıdaki ark yi dinleme sadece pc yi kapa bios pili çıkar sonra 5 dk bekle tekrar tak düzelir işlemciyi ramleri çıkarmana gerek yokKral zaten VGA HDMI dönüştürücü takıyorum onu bugün geri iade edip başka aldım belki ekran kartımla alakalıdır falan dedim lsptopba taktım çıt yok
Olmuyor knk dönüştürücü çalışıyor başka pcde bios pilini çıkarıp yemek yemeye gittim fln taktım yine aynı görüntü vermiyordostum yukarıdaki ark yi dinleme sadece pc yi kapa bios pili çıkar sonra 5 dk bekle tekrar tak düzelir işlemciyi ramleri çıkarmana gerek yok